Kinderboeken 6 jaar

Je kindje is 6 jaar oud en dan is ook het moment aangebroken dat ze leren lezen en schrijven. Wil jij jouw kind daarbij helpen en stimuleren om nog beter en sneller te leren lezen? Of vind je het gewoon leuk om samen met je kind kinderboeken te lezen? Dan is een abonnement op Boekskes echt iets voor jou! In ons assortiment hebben wij een groot aantal boeken die geschikt zijn voor kinderen van 6 jaar oud. Van leerzame boeken tot aan grappige en spannende kinderboeken. Je ontvangt iedere maand de mooiste, leukste en meest leerzame boeken. Helemaal gratis! Vind je eens per maand te veel van het goede? Dan kun je in jouw account de frequentie waarin je de boeken ontvangt heel eenvoudig aanpassen.

Elke maand nieuwe kinderboeken?

Elk pakket voor slechts € 14,95

Leukste en spannendste kinderboeken 6 jaar

Wil je weten welke kinderboeken de beste keuze zijn voor kinderen van 6 jaar oud. Die ze heel makkelijk zelf kunnen leren lezen of die je samen kunt lezen? Of die je kunt gebruiken om uit voor te lezen? De keuze in boeken is gigantisch en daarom hebben alvast een mooie selectie gemaakt van kinderboekjes voor kinderen tot 6 jaar oud

Help!… ik voel zoveel

Help!… ik voel zoveel van auteur Carla van Wensen is een soort ondersteunend kinderboek die vooral voor (over)gevoelige kinderen en kinderen die overprikkeld raken is geschreven. Met behulp van tips, vragen en leuke verhaaltjes kunnen kinderen die (over)gevoelig zijn en snel overprikkeld raken leren hoe ze hiermee kunnen omgaan. Voor ouders is dit boek ook geschikt als je te maken hebt met een (over)gevoelig kind of een kind dat snel overprikkeld raakt.

De waanzinnige boomhut – Het waanzinnige moppenboek

Humor is voor kinderen ontzettend belangrijk en hoe leuk is het als ze grapjes leren lezen die ze op school kunnen vertellen? Met het kinderboek De waanzinnige boomhut – Het waanzinnige moppenboek kan het kind leuke moppen leren lezen en onthouden. Het kinderboek is geschreven door Andy Griffiths die een wereldberoemd kinderboekenschrijver uit Australië is.

Zo leuk is oefenen!

Met het kinderboek Zo leuk is oefenen zetten kinderen van 5 en 6 jaar de eerste stappen om nog beter te leren lezen en schrijven. Ze leren veel meer over de letters en de cijfers waar ze dagelijks mee te maken hebben en ze kunnen blijven oefenen tot ze beter worden. Dit boek is perfect voor kinderen die (nog beter) willen leren lezen en schrijven.

Iedere maand een verrassing

Wil jij ook maandelijks de leukste kinderboeken voor kinderen tot 6 jaar op de deurmat? Registreer dan een gratis account op de website van Boekskes en kies een abonnement dat bij je past. Wij bieden verschillende pakketten aan en je kunt zelf bepalen welk pakket het beste bij je kind past. Je kunt ook de frequentie waarin de boeken worden opgestuurd heel simpel aanpassen. Een groot voordeel is dat je nergens aan vast zit, want via het account kun je het abonnement ook altijd en per direct opzeggen!

Voorleesboek 6 jaar

Je kind leert steeds meer woordjes en door het herhaaldelijk lezen van dezelfde verhaaltjes leert het kindje ook om complete zinnen af te maken. In deze fase leren ze om aandachtig en geconcentreerd te luisteren, maar zelfstandig een boek lezen is voor veel kleuters nog een stapje te ver. Daarom is het voorlezen van een leuk en/of spannend kinderboek de perfecte optie! Zo stimuleer je niet alleen de ontwikkelingen van het kind, maar je kunt het kind ook vermaken tijdens een mooi moment tussen jou en je kindje. Welke voorleesboeken kun je het beste uit voorlezen als je kindje 6 jaar of ouder is?

Nee

Nee van auteur Sanderijn van der Doef gaat over weerbaarheid en is geschikt voor kinderen van 5 jaar oud. In dit boek leren kinderen alles over ja en nee zeggen. Op een leuke en vaak humoristische wijze. Zo leren kinderen ook om op de juiste momenten ja of nee te zeggen. Dat ontzettend belangrijk is. In de praktijk lijkt het boek ook enorm nuttig te zijn voor zowel ouders als leerkrachten.

De baas van de piekerfabriek

Auteur Margreet van der Veen schreef het boek De baas van de piekerfabriek. Waarin aan kinderen van 5 tot 7 jaar wordt uitgelegd dat piekeren heel normaal is. Maar wat moet je doen als je blijft piekeren? En wat is piekeren precies? Op deze vragen krijgen kinderen antwoord. Het stimuleert kinderen om hun emoties beter te begrijpen en waarom ze zich ergens zorgen over maken. Het boek is uitermate geschikt voor kinderen die zelf willen lezen, maar het is ook heel goed om het boek samen met je kind te lezen.

De encyclopedie van alle belangrijke dingen

Kinderen zijn nieuwsgierig en willen graag alles weten. Op veel vragen kun je een antwoord geven, maar hoe leuk is het dat het kind zelf op ontdekkingsreis gaat? Met het kinderboek De encyclopedie van alle belangrijke dingen leren kinderen enorm veel over dieren, de wereld, de natuur en het dagelijks leven. Alle belangrijke zaken worden beantwoord. Of je nu wilt weten welke dieren er in de woestijn leven of waarom er wolken in de lucht hangen.

Gratis verzendkosten

Voor een abonnement op Boekskes betaal je maandelijks een bedrag, maar daar staat tegenover dat je maandelijks gratis boeken ontvangt die je ook mag houden als het kindje ermee klaar is! De verzendkosten zijn namelijk gratis en je hoeft de kinderboeken ook niet te retourneren! Zo kun je op een eenvoudige en leuke manier de boekenkast voor je kind vullen.

De voordelen van een abonnement op Boekskes

Wil jij iedere maand een leerzaam, hilarisch of spannend kinderboek ontvangen om samen met jouw kind te genieten van een mooi avontuur? Of wil je simpelweg meer keuze in boekjes om jouw kind te stimuleren om zelf een boek te lezen? Kies dan voor een Boekskes abonnement! Want met een abonnement op Boekskes krijg je iedere maand een pakket met kinderboeken gratis thuisgestuurd!

Het is elke maand feest met een abonnement op Boekskes!

Start met hét kinderboeken abonnement van Nederland

Kinderen vinden boeken lezen ontzettend leuk en ze kijken ook met alle liefde uit naar de momenten waarop jij samen met hen een boekje leest of dat je ‘s avonds voor het slapen gaan uit een boek voorleest. Hoe leuk is het dan dat je jouw kind iedere maand kunt verrassend met nieuwe, leuke en leerzame kinderboeken! Bij ons krijg je genoeg variatie in boeken om je kind te blijven stimuleren en onze boeken bevorderen zonder twijfel het leesplezier van zowel de ouder als het kind. Registreer daarom vandaag nog jouw gratis account bij Boekskes en begin binnen een aantal dagen al met lezen!