Veelgestelde
vragen

Vragen die wij vaak van nieuwe abonnees krijgen. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op!

In het Boekskes-pakket zitten altijd 4 kinderboeken. Hierbij kun je meerdere bekende personages verwachten van bijvoorbeeld Studio 100, Nickelodeon, Disney, Zappelin en nog veel meer. Bij het samenstellen van het pakket houden we rekening met de leeftijd. Ook kijken we of het een jongens- of meisjespakket moet worden. Specifieke informatie over de inhoud vind je onder “onze pakketten”, dit verschilt namelijk per leeftijd. De winkelwaarde van de 4 kinderboeken ligt altijd rond de € 20,-. Als lid van Boekskes ontvang je de boeken dus altijd met korting in de brievenbus + gratis verzending!

Je kunt op elk gewenst moment opzeggen. De levering wordt dan altijd direct stopgezet. Als je het één keer wilt uitproberen dan zit je dus niet automatisch vast aan een tweede pakket als je dit niet wilt. Opzeggen kan eenvoudig en snel in je eigen account. Wij houden er niet van als abonnees voor een langere tijd aan een abonnement vastzitten zonder dat zij dat willen.

Dit kun je eenvoudig aanpassen in je eigen account. Je hebt de keus om het pakket om de 1, 2, 3 of 4 maanden te ontvangen. Er veranderd verder niks aan de inhoud en de prijs van het pakket. Direct na het inschrijven is het al mogelijk om dit aan te passen.

Wij zorgen ervoor dat het abonnement meegroeit met de leeftijd van je kind. Mocht dit toch te moeilijk of te makkelijk zijn dan kun je het niveau alsnog aanpassen in je eigen account.

Dit kun je eenvoudig doen via je eigen account op onze website. Wil je het liever via de mail of telefonisch opzeggen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk!

Bij Boekskes kun je tot wel 3 kinderen mee laten doen op één abonnement! Je kunt er dan voor kiezen om de kinderen om de beurt een pakket te laten ontvangen. Maar je hebt ook de keus om ieder een eigen pakket te geven. De prijs per pakket blijft altijd hetzelfde.

Als je het pakket wilt uitproberen dan betaal je eenmalig het bedrag via IDEAL. Hier komen achteraf geen extra kosten bij. 
Is het goed bevallen en blijf je langer lid? Dan wordt de vergoeding van vervolgpakket(ten) geregeld via automatische incasso.
 Het bedrag wordt dan altijd nadat je het pakket hebt ontvangen afgeschreven. Ontvang je liever een factuur in plaats van automatische incasso? Dat vinden wij ook geen probleem. Geef dit even door via de mail en wij zorgen ervoor dat je na elk ontvangen pakket een factuur in de mailbox krijgt. Abonnees met een Belgisch rekeningnummer ontvangen altijd een factuur per mail of post omdat we helaas niet de mogelijkheid hebben voor automatische incasso buiten Nederland.

Een vraag die wij regelmatig krijgen omdat wij een vergelijkbaar concept hebben als bijvoorbeeld de leesmap. Maar bij ons mag je de kinderboeken altijd helemaal zelf houden!