Kinderboeken 5 jaar

Wil jij jouw kind voorbereiden op groep 3 waarin hij gaat leren lezen en schrijven? Wil je zijn ontwikkelingen stimuleren en vind je het gewoon leuk om samen met je kind kinderboekjes te lezen? Dan is er goed nieuws, want bij Boekskes hebben wij een mooie assortiment van kinderboeken voor kinderen tot 5 jaar oud. Van leerzame boeken tot aan grappige en spannende kinderboekjes. Met een abonnement op Boekskes ontvang je iedere maand de mooiste, leukste en meest leerzame boeken. Geheel gratis en je mag ze ook nog eens houden als je ze uit hebt. Vind je eens per maand te veel? Dan kun je de frequentie van waarin de boeken naar je worden opgestuurd in je profiel aanpassen. Zo simpel is het!

Elke maand nieuwe kinderboeken?

Elk pakket voor slechts € 14,95

Leukste kinderboeken 5 jaar

Wil je weten welke boekjes het beste samen met je kind van 5 jaar oud kunt lezen en wil je ook boekjes lezen die de ontwikkelingen van jouw kind stimuleren? Wij snappen dat het lastig kiezen is, omdat er ook zoveel keuze is! Daarom hebben wij alvast een selectie gemaakt van de leukste kinderboeken voor kinderen tot 5 jaar oud die je samen met je kindje kunt lezen.

De Zoete Zusjes moppenboek

Het is lachen, gieren en brullen geblazen met het leuke kinderboek De Zoete Zusjes moppenboek van Hanneke de Zoete. In dit boekje staan de leukste grapjes die je samen met je kindje kunt lezen en waar je samen smakelijk om kunt lachen. Er staan maar liefst 365 grapjes in dit boek en je kunt dus iedere dag van de week en voor een heel jaar lang samen de leukste moppen lezen.

Coco kan het!

Het leuke prentenboek Coco kan het! van Loes Riphagen is niet alleen verkozen tot het leukste prentenboek van 2021, maar is ook een kinderboek dat niet in de boekenkast mag ontbreken! Het boek bevat een mooi verhaal over moed verzamelen en kinderen leren dat ze meer kunnen dan dat ze denken. Coco kan het! garandeert een fijn leesmoment samen met jouw kind en stimuleert het kind ook nog eens om iets extraverter en moediger te zijn.

Maar HOE dan?!

Het leuke kinderboek Maar HOE dan?! is speciaal voor nieuwsgierige kinderen gemaakt. Kinderen willen graag meer leren over de wereld en in dit boek worden de kindervragen op een leuke manier beantwoord. Bijvoorbeeld vragen over waar baby’s vandaan komen en hoe het voelt om verliefd te zijn. Een goede voorbereidingen is vaak het halve werk en met Maar HOE dan?! stoom je het kindje klaar voor thema’s die op de basisschool ongetwijfeld besproken worden.

Elke maand een leuke verrassing

Nu is een structureel voorleesmoment al iets waar je kind graag naar uitkijkt, maar het is ook leuk dat je het kind iedere maand met nieuwe boekjes kunt verrassen. Van spannende boekjes vol avonturen tot aan prentenboeken vol met leuke en spannende avonturen en mooie illustraties. Wij zorgen voor genoeg variatie dat het leesplezier voor zowel de ouder als het kind bevordert. Registreer daarom vandaag nog jouw gratis account bij Boekskes!

Voorleesboek 5 jaar

Je kleuter leert steeds meer woordjes en door het herhaaldelijk lezen van dezelfde verhaaltjes leert het kindje ook om complete zinnen af te maken. In deze fase leren ze om aandachtig en geconcentreerd te luisteren, maar zelfstandig een boek lezen is voor veel kleuters nog een stapje te ver. Daarom is het voorlezen van een leuk en/of spannend kinderboek de perfecte optie! Zo stimuleer je niet alleen de ontwikkelingen van het kind, maar je kunt het kind ook vermaken tijdens een mooi moment tussen jou en je kindje. Welke voorleesboeken kun je het beste uit voorlezen als je kindje 5 jaar of ouder is?

Ik hou van eenhoorns (Maar dat is GIGA geheim!)

Ik hou van eenhoorns van auteur Anke Werker bevat een geweldig verhaal over het bestaan van eenhoorns. Ezra is er net als opa van overtuigd dat ze bestaan en opa belooft zelfs om een eenhoorn voor haar verjaardag te geven! Maar daar wil moederlief niets van weten. Omdat ze ook niet geloofd dat eenhoorns echt bestaan! Met Ik hou van eenhoorns (Maar dat is GIGA geheim!) lees je samen met je kind niet alleen een leuk kinderboek, maar het stimuleert jouw kindje ook om zelf te leren lezen. Een ideaal boek dus om het kindje alvast voor te bereiden op want in groep 3 komen gaat!

Stoere sprookjes over avontuurlijke meisjes

Julia Bruce schreef de leuke en stoere verhalenbundel Stoere sprookjes over avontuurlijke meisjes. Waarin bekende en minder bekende sprookjes als inspiratie hebben gediend een keer niet de jongen, maar het meisje de held van de dag te laten zijn. Het boek staat niet alleen vol met leuke, schattige en spannende verhaaltjes, maar ook met prachtige illustraties die bij het kindje zeker tot de verbeelding spreken.

De Gorgels

Jochem Myjer kan meer dan op het podium staan en mensen vermaken met zijn cabaretshows, want hij is ook de auteur van het zeer grappige en avontuurlijke kinderboekje de Gorgels! In de Gorgels draait het om een jongen met superogen die kleine harige wezentjes kan zien. De zogenaamde Gorgels! Maar niemand wil hem geloven dat de Gorgels ook echt bestaan! De Gorgels is leuk en spannend en ideaal om uit voor te lezen of door kinderen van 5 jaar en ouder zelf te laten lezen.

Elke maand een mooi pakket op de stoep

Wil jij ook maandelijks de leukste kinderboeken voor kinderen tot 5 jaar op de deurmat? Je kunt bij Boekskes gratis een account registreren en een abonnement kiezen dat bij je past. Je kunt zelf keuze maken uit de verschillende pakketten die wij aanbieden en je kunt zelf de frequentie van de zendingen bepalen. En je zit nergens aan vast, want je kunt via het account altijd direct opzeggen!

De kinderboeken van Boekskes, wat zijn de voordelen?

Wil jij iedere maand een mooi prentenboek of voorleesboek ontvangen om samen met jouw kind te genieten van een leuk en leerzaam avontuur? Of wil je simpelweg meer keuze in boekjes om jouw kind te stimuleren om zelf een boek te lezen? Kies dan voor een Boekskes abonnement! Want met een Boekskes abonnement krijg je iedere maand een pakket met kinderboeken gratis thuisgestuurd!