Hoe werkt het?

Ontdek hoe je met regelmaat het plezier van kinderboeken kunt ervaren!

Kinderen-samen-lezen

Een voorsprong!

Hieronder leggen we in drie kleine stappen uit hoe je kind grote sprongen kan maken in zijn ontwikkeling. Met hét kinderboeken pakket maak je het bijzonder. Elke maand ontvangt je kind zijn eigen post met vier nieuwe kinderboeken. Een verantwoorde verrassing voor een vaste lage prijs per pakket. Als jij de eerste stap zet, zorgen wij voor de rest!

Stap 1

Bestellen

Schrijf je snel en gemakkelijk in via de website. Je kunt tot wel 3 kinderen inschrijven op één account. Vul zijn/haar geboortedatum + geslacht in en wij maken een pakket op maat!

Nu Bestellen
kinderboeken-bestellen
kinderboekenpakket-bezorging
Stap 2

Bezorging!

Je ontvangt jouw eerste pakket al binnen 3-5 werkdagen in de brievenbus. Verzending is bij ons altijd gratis. Nu is het tijd om het pakketje uit te pakken, spannend...!

Stap 3

Verrassing!

Vanaf nu ontvang je elke maand zo'n leuk pakket in de brievenbus. Vind je één keer per maand te veel? De frequentie wijzig je eenvoudig in je eigen account. Hier zie je ook op welke dag jouw pakket klaargemaakt wordt. Zo kan jij jouw kind voorbereiden op zijn speciale verrassing!

Valt het toch niet in de smaak? Opzeggen kan altijd direct.

Verrassing-kinderboeken-pakket

Waarom kiezen voor boekskes?

Wij laten iedereen het plezier van kinderboeken ervaren. Net als jij weten wij hoe belangrijk (voor)lezen en creativiteit is voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom zorgen wij er met onze pakketten voor dat het niet lastig en duur hoeft te zijn om je kind hier een voorsprong in te geven. Je bent maandelijks verzekerd van 4 nieuwe kinderboeken in je brievenbus. Door samenwerkingen met bekende uitgevers betaal je bij ons altijd minder voor de kinderboeken dan in de winkel + gratis verzending!

Schrijf je nu in en ontvang volgende week al het eerste pakket om het uit te proberen. Is het toch niet wat je ervan verwacht had, dan kun je het direct online stopzetten en ontvang je geen tweede pakket.

  • Een maandelijkse verrassing van 4 nieuwe kinderboeken
  • Voordeliger dan de winkelwaarde en verzending is altijd gratis
  • Kinderboeken van bekende merken en personages
  • Ruimte voor meerdere kinderen op één abonnement
  • Geen verplichtingen, altijd direct opzegbaar