Blog

Blijf elke maand op de hoogte van de nieuwste kinderboeken en leuke weetjes

Waarom lezen goed is voor je kind

Misschien vraag je jezelf af waarom lezen goed is voor je kind. Welke voordelen zijn er als kinderen boeken lezen en vanaf welke leeftijd kunnen ze het beste beginnen met het lezen van boeken? En hoe bepaal je welke boeken geschikt zijn voor jouw kind? In dit artikel geven wij meer informatie over waarom lezen goed is voor je kind, vanaf welke leeftijd ze het beste kunnen beginnen met het lezen van boeken en hoe je kunt bepalen of een boek voor jouw kind geschikt is.

Bekijken

De kinderboeken top 10

Zijn jouw kinderen echte boekenwurmen en verslinden ze ieder boek dat ze in hun handjes krijgen? Wil je weten welke boeken voor kinderen het leukst zijn om te lezen en welke het populairst zijn? Lees dan ons artikel, want wij hebben de beste kinderboeken voor jou op een rijtje gezet!

Bekijken

Waarom zijn Disney Princess boeken ideaal voor jouw dochter?

Disney Princess is zeer bekend bij jonge meiden. Disney Princess is een serie die in het leven is geroepen door Walt Disney in eind jaren ’90. Deze serie is bekend vanwege diverse bekende hoofdpersonages, waaronder bijvoorbeeld Sneeuwwitje en Assepoester. De verhalen over deze prinsessen zijn tijdloos en zijn ook nu nog steeds zeer interessant voor kinderen om te lezen. Wil jij meer weten over waarom wij Disney Princess boeken en waarom Disney Princess boeken ideaal kunnen zijn voor jouw dochter? Lees dan snel verder!

Bekijken

Winx boeken kopen? Dat doe je zo!

Winx Club, een animatieserie die vooral bekend is van Nickelodeon. Winx Club is een fantasie serie over een magische wereld. Winx speelt zich af in de Magix, dit is een andere dimensie waarin mensen leven die beschikken over magische krachten. In Magix wonen feeën, tovenaars, heksen, elfen en nog veel meer magische wezens. Vooral meiden vinden de verhalen van Winx enorm leuk. Wij van Boekskes, bieden diverse Winx boeken in ons kinderboeken abonnement. Wil jij meer weten over Winx boeken en hoe je snel en eenvoudig deze boeken voor jouw dochtertje kunt kopen? Lees dan snel verder!

Bekijken

De beste Kabouter Plop boeken voor jouw kind!

Kabouter Plop is een serie van Studio 100 die zeer bekend is in Nederland. Deze serie bestaat al sinds 1997. Sinds die tijd zijn er veel afleveringen gemaakt van deze serie. Ook zijn er diverse boeken te koop over Kabouter Plop. Voor kinderen zijn de verhalen die Plop meemaakt erg leuk en leerzaam.

Bekijken