Kinderboeken 2 jaar

Heb je een peuter die boekjes lezen leuk vindt en zoek je een manier om samen met jouw kind kinderboeken te lezen? Wil je ontwikkeling van jouw kind stimuleren en zijn woordenschat laten uitbreiden? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Bij Boekskes hebben wij een mooi assortiment van kinderboeken voor kinderen tot 2 jaar oud. Van leuke leesboeken vol met avonturen tot aan voorleesboeken waar zowel jij als jouw kind van genieten. Met een abonnement op Boekskes ontvang je iedere maand de spannendste, leukste en meest leerzame kinderboeken. Je kunt ook heel eenvoudig in het account de frequentie van de boekjes die je krijgt opgestuurd aanpassen als je eens per maand te veel vindt. Je kunt kiezen voor een frequentie van 2, 3 of 4 maanden

Elke maand nieuwe kinderboeken?

Elk pakket voor slechts € 14,95

Leukste kinderboeken 2 jaar

Wat zijn nu echt de leukste leesboeken voor kinderen tot 2 jaar oud? Je wilt natuurlijk dat het kind een hoop plezier beleeft aan het leesboek en dat hij of zij er ook iets van leert. Samen een leesboekje lezen creëert ook een mooi en ontspannend moment. Zowel voor jou als het kind. Daarom adviseren wij de volgende boekjes.

Nog even achter mijn oortjes kriebelen

De Duitse auteur Jorg Mühle schreef het leuke peuterboek “Nog even achter mijn oortjes kriebelen”. Kleine konijn is klaar om naar bed te gaan. Hij heeft zijn tandjes gepoetst en zijn pyjama is aangetrokken. Tijd om te gaan slapen! Maar jij moet konijn helpen. Door hem in te stoppen, zijn kussen op te schudden en het licht uit te doen. En je kunt hem ook een nachtzoen geven als je denkt dat konijn dan sneller in slaap valt. Dit leesboekje helpt kinderen met een slaapritueel en kinderen leren op speelse wijze dat naar bed gaan eigenlijk heel leuk is!

5 minuten verhaaltjes

Het 40 pagina tellende leesboekje “5 minuten verhaaltjes” is door auteur Guusje Nederhorst geschreven en in deze leuke verhalenbundel spelen Woezel & Pip de hoofdrollen! De avontuurtjes zijn enorm leuk om te lezen en ook om voor te lezen. Net voor het slapen gaan of gewoon voor tussendoor.

PAW Patrol Groot Zoekboek

Het staat vast dat “PAW Patrol Groot Zoekboek” een hartstikke leuk boek is voor je peuter, want hij of zij heeft ogen tekort als ze op de leuke plaatjes dingen moeten zoeken. Ze moeten proberen om boeken, de krokodil, poes Cali, de sneeuwpop en octopus te vinden en jij als ouder kan jouw kind daarbij helpen. Dit leesboekje zorgt voor een geweldig moment tussen ouder en kind.

Een moment om naar uit te kijken

Nu is een structureel voorleesmoment al iets waar je kind graag naar uitkijkt, maar het is ook leuk dat je het kind iedere maand met nieuwe leesboekjes kunt verrassen. Van spannende boekjes vol avonturen tot aan voorleesboekjes voor 2 jarigen en de leukste kinderboeken. Wij zorgen voor genoeg variatie dat het leesplezier voor zowel de ouder als het kind bevordert. Registreer daarom vandaag nog jouw gratis account bij Boekskes!

Voorleesboek 2 jaar

Je peuter kan nog niet of heel beperkt zelf een boekje lezen, maar je kunt wel voorlezen. Voor peuters zijn er speciale boeken die grotendeels uit plaatjes bestaan en zo kan het kind zijn woordenschat al prima ontwikkelen. Door samen te lezen en voor te lezen leert het kind steeds meer woordjes kennen en hoe deze woorden gebruikt kunnen worden. Zo kunnen ze op latere leeftijd veel sneller een stap maken naar een uitgebreidere woordenschat. Welke voorleesboeken voor kinderen tot 2 jaar oud mag je zeker niet missen?

Mijn eerste 100 woorden

Het voorleesboek “Mijn eerste 100 woorden” van auteur Roger Priddy zorgt ervoor dat je peuter enorme stappen maakt en steeds meer woorden leert. Kleurrijke foto’s en achtergronden zorgen ervoor dat kinderen geboeid lezen en woorden leren begrijpen. Heeft je kind moeite om woorden te identificeren? Dan lees je ze eerst voor! Deze speelse training gaat de ontwikkelingen van jouw kind zeker helpen!

Gigantosaurus

Is je peuter onder de indruk van dinosauriërs en heeft hij interesse in de prehistorische dieren? Dan is “Gigantosaurus” van auteur Johnny Duddle zeker de moeite waard! In dit mooie prentenboek leren de peuters alles over dinosauriërs in het bijzonder de machtige Gigantosaurus! Bovenal is het een mooi avontuur waarin de vier dino vriendjes tijdens het spelen waakzaam zijn voor de Gigantosaurus.

De leukste voorleesavonturen

Guusje Nederhorst schreef ook het leuke voorleesboekje “De leukste voorleesavonturen”. Een bundel vol met korte avontuurtjes die Woezel & Pip samen met hun vriendjes beleven. Dit boekje is ideaal voor het voorleesmoment voor het slapen gaan en je kindje kan genieten van leuke en spannende avontuurtjes die in het boekje zijn beschreven.

Maandelijkse de leukste kinderboeken op de mat

Wil jij ook maandelijks de leukste kinderboeken voor kinderen tot 2 jaar op de deurmat? Je kunt bij Boekskes gratis een account registreren en een abonnement kiezen dat bij je past. Je kunt zelf keuze maken uit de verschillende pakketten die wij aanbieden en je kunt zelf de frequentie van de zendingen bepalen. En je zit nergens aan vast, want je kunt via het account altijd direct opzeggen.

Waarom kiezen voor de kinderboeken van Boekskes?

Wil jij iedere maand een flapboekje, prentenboek of voorleesboek ontvangen om samen met je kind te genieten van een leuk en leerzaam avontuur? Of wil je simpelweg meer keuze in boekjes om jouw kind kennis te laten maken met verschillende onderwerpen, werelden en figuurtjes? Kies dan voor een Boekskes abonnement! Want met een Boekskes abonnement krijg je iedere maand een pakket met kinderboeken gratis thuisgestuurd!

Boeken worden gratis naar je opgestuurd

Start met hét kinderboeken abonnement van Nederland

Ondanks dat je wel voor het abonnement betaalt, betaal je niets voor het verzenden. De verzendkosten van de boekenpakketten zijn gratis. Ben je klaar met het boekje en wil je weten hoe je deze retourneert? Dat is nergens voor nodig, want de boeken die je van ons ontvangt mag je altijd houden! Wel zo leuk ook als het geluidenboek of voelboekje een favoriet van je kind wordt en hij of zij dit boek graag vaker wilt lezen.