De beste kinderboeken voor kinderen van 5 jaar oud? Die koop je zo!

Kinderboeken 5 jaar

Kinderen van 5 jaar oud zijn volop bezig met het ontwikkelen van een goede basis. Kinderen van 5 jaar oud beginnen al kennis te maken met letters en woorden. Ook op school leren ze steeds meer nieuwe dingen aan. Een kind van 5 jaar oud is volop aan het ontdekken. Door de juiste kinderboeken voor kinderen van 5 jaar te kopen, kun je deze ontwikkeling nog veel beter stimuleren. Daarnaast ervaar je als ouder ook veel voordelen van het samen lezen met jouw kind. Wil jij weten wat de voordelen van lezen voor kinderen van 5 jaar zijn, waar je op moet letten en hoe je eenvoudig een kinderboeken abonnement via ons kunt afsluiten? Lees dan snel verder.

Waarom is lezen belangrijk voor kinderen van 5 jaar oud?

Wanneer kinderen naar de basisschool gaan, komt de ontwikkeling van kinderen in een sneltrein terecht. Ze leren nu niet alleen nieuwe dingen van hun ouders, maar ook van andere kinderen en leraren. Tijdens deze levensfase is het belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk ontdekken. Dit kan op verschillende manieren, zoals:

 • Door te lezen
 • Door te zien
 • Door te horen

Het meemaken van nieuwe gebeurtenissen is essentieel voor de ontwikkeling van een kind van 5 jaar oud. Een goede manier om een kind van deze leeftijd in aanraking te laten komen met nieuwe dingen, is door kinderboeken voor kinderen van 5 jaar oud te lezen. Lezen draagt bij aan het ontwikkelen van een creatief denkvermogen, maar ook bij het leren van nieuwe dingen en het verbeteren van de taalvaardigheid. Daarnaast zorgt het samen lezen met jouw kind ook nog eens voor een betere band tussen jullie, dit is toch iets wat iedere ouder graag wilt?

Samen lezen met jouw kind zorgt dus voor meerdere voordelen. Wij van Boekskes raden daarom iedere ouder aan om zo snel mogelijk te beginnen met het lezen van boeken samen met hun kinderen. Het is leuk, leerzaam en kinderen hebben hier heel veel profijt van.

De beste manier om kinderboeken voor kinderen van 5 jaar oud te kopen?

Lezen voor een kind van 5 jaar oud is dus erg belangrijk, maar hoe koop je dan de juiste boeken die aansluiten bij het kennisniveau van een kind van deze leeftijd? Door een kinderboeken abonnement bij ons af te sluiten natuurlijk! Wij verkopen kinderboeken voor kinderen van verschillende leeftijden. Al deze kinderboeken zijn zorgvuldig geselecteerd, wat ervoor zorgt dat de boeken niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk zijn voor kinderen. De boeken die wij verkopen passen precies bij de leeftijd van een kind en zorgen voor een spannende en creatieve manier van leren.

Natuurlijk kun je er voor kiezen om zelf kinderboeken uit te zoeken, maar dan betaal je vaak meer en ben je meer tijd kwijt. Via ons kun je eenvoudig een abonnement afsluiten en ontvang je maandelijks een aantal boekjes in huis, die afgestemd zijn op het niveau van jouw kind. Daarnaast betaal je ook nog eens een fractie van de winkelprijs! Genoeg redenen dus om vandaag nog een kinderboeken abonnement af te sluiten.

Welke kinderboeken voor kinderen van 5 jaar oud verkopen wij?

Voordat je een kinderboeken abonnement afsluit, wil je natuurlijk weten wat je kunt verwachten en welke boeken in het abonnement te vinden zijn. De kinderboeken voor kinderen van 5 jaar oud die wij verkopen, vallen in de volgende categorie├źn:

 • Leesboeken
 • Knutselboeken
 • Stickerboeken
 • Kleurboeken
 • Woord- en telboeken

Deze soorten boeken dragen elk op unieke manieren bij aan de ontwikkeling van jouw kind. Door veel afwisseling, meerdere manieren van interactie, maar ook door verschillende onderwerpen, is dit een uitstekende manier om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren.

De leesboeken die wij verkopen gaan over alledaagse onderwerpen en zijn voorzien van veel plaatjes. Dit maakt het lezen leuk en begrijpelijk. De plaatjes in de boeken ondersteunen het verhaal, waardoor het verhaal veel makkelijker te begrijpen is voor jonge kinderen. Deze boeken zijn ideaal om de taalvaardigheid van kinderen te verbeteren.

De knutselboeken zorgen voor een interactieve manier van samen lezen. De knutselboeken in ons abonnement zijn voorzien van kleine en kleurrijke knutselopdrachten. Je kunt deze opdrachten samen met jouw kind uitvoeren. Deze boeken zorgen voor veel knutselpret en helpen vooral bij het ontwikkelen van creativiteit.

De stickerboeken uit ons kinderboeken abonnement voor kinderen van 5 jaar, zijn voorzien van stickers van bekende personages, die ook op de televisie te zien zijn. De Kinderen van 5 jaar oud zijn vaak al bekend met deze personages. Ook stickerboeken zorgen voor een interactieve manier van leren en dragen bij aan het ontwikkelen van creativiteit.

De kleurboeken zijn voorzien van verschillende kleurplaten. Kinderen houden van kleuren. Het mooie aan kleuren is dat er geen beperkingen zijn. Een kind kan helemaal zelf bepalen hoe hij of zij de kleurplaat invult. Kleuren draagt bij aan de ontwikkeling van de fijne motoriek.

De woord- en telboeken dragen op de best mogelijke manier bij aan het ontwikkelen van de taalvaardigheid. Deze boeken kunnen een grote voorsprong opleveren op school en versterken de basiskennis van een kind enorm. Onze woord- en telboeken zijn zo ontworpen dat ze kinderen op een leuke en niet-geforceerde manier leren tellen.

Naast de verschillende soorten boeken, kun je ook verschillende bekende personages verwachten in ons kinderboeken abonnement. Een aantal kinderboeken voor kinderen van 5 jaar die je via ons kinderboeken abonnement kunt ontvangen, zijn:

 • Thomas en zijn vriendjes
 • Cars
 • Brandweerman Sam
 • Peppa pig
 • K3
 • Dora

Dit zijn slechts een aantal kinderboeken voor kinderen van 5 jaar oud, uit ons assortiment. Het aanbod van boeken uit ons assortiment is namelijk veel groter. Al de bovengenoemde personages zijn bekend van de televisie en zorgen ervoor dat een kind hier erg geïnteresseerd in is. Dit maakt het samen leren en lezen een stuk leuker!

Klaar om een abonnement af te sluiten?

Je weet nu de voordelen van lezen voor kinderen van 5 jaar oud. Ook weet je wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van lezen. Dan is het nu tijd voor actie. Vraag vandaag nog vrijblijvend een proefpakket aan. Tijdens de proefmaand ontvang je een pakket met daarin verschillende boekjes. Je zit nergens aan vast. Vind je het niets? Dan kun je het eenvoudig opzeggen. Is het wel iets voor jou en vindt jouw kind de boekjes leuk? Dan kun je eenvoudig en goedkoop een abonnement afsluiten. Heb je nog vragen over ons kinderboeken abonnement? Neem dan even contact met ons op, dan helpen wij je graag verder!