Interesse in boeken uit de Disney Boekenclub? Lees dan dit artikel!

De Disney Boekenclub bestaat uit een reeks verschillende Disney boeken. Boeken van Disney zijn erg populair bij jonge kinderen. Disney is onder andere bekend van Assepoester, Bambi en The Incredibles. De boeken uit de Disney Boekenclub dragen bij aan een gezonde ontwikkeling van een kind. Wij van Boekskes bieden verschillende boeken aan die deel uitmaken van de boeken uit de Disney Boekenclub. Wil jij meer weten over de boeken van Disney die wij verkopen en wil je meer te weten komen over hoe je op een eenvoudige manier een goedkoop kinderboeken abonnement bij ons kunt afsluiten? Lees dan snel verder.

Wat is de Disney Boekenclub precies?

De Disney Boekenclub is een soort abonnement dat je vroeger via Disney kon afsluiten. Wanneer je dit abonnement afsloot, kreeg je elke maand een aantal boeken van Disney thuisgestuurd. Uiteindelijk is de Disney Boekenclub stop gezet. Dit vonden veel trouwe fans van Disney niet fijn. Toch kun je nu, op een goedkope manier, een soortgelijk abonnement afsluiten via ons. Het werkt exact hetzelfde als voorheen bij de Disney Boekenclub. Sluit je bij ons een abonnement af? Dan krijg je maandelijks een aantal boeken in huis, inclusief boeken van Disney.

Welke boeken van Disney kun je in ons abonnement vinden?

Wij verkopen verschillende soorten boeken van Disney. Daarnaast verkopen wij ook boeken over verschillende personages en series van Disney. Hieronder volgt een lijst met de verschillende series van Disney, waar wij de boeken van verkopen:

 • Lion King
 • Winnie the Pooh
 • Mickey Mouse
 • Frozen
 • Coco

In de boeken van Simba en Nala, van de Lion King, lees je over twee jonge leeuwtjes die allerlei avonturen in de wildernis meemaken. De avonturen hebben te maken met vriendschap en ontdekkingen. Dit zijn perfecte voorleesboeken voor een kind van ongeveer 1 jaar oud. De verhaaltjes zijn kort en bevatten veel plaatjes. Hierdoor is het eenvoudig voor een kind van deze leeftijd om de aandacht erbij te houden.

De verhalen van Winnie the Pooh zijn vrolijk en leerzaam. Winnie the Pooh is zeer bekend van de televisie en een kind zal dan ook snel de personages herkennen. Dit geldt ook voor de andere boeken die wij verkopen. Alle boeken bevatten veel plaatjes met veel opvallende kleuren, die een verhaal duidelijk en interessant maken.

Ons assortiment bestaat dus onder andere uit de bovenstaande boeken van Disney. Een deel van deze boeken werd ook verkocht door de Disney Boekenclub. Naast verschillende series en personages van Disney, verkopen wij ook nog verschillende soorten boeken, zoals:

 • Voelboeken
 • Stickerboeken
 • Kleurboeken
 • Voorleesboeken

Je ziet dus dat ons assortiment niet alleen bestaat uit voorleesboeken, maar ook uit doeboeken. Ons assortiment is erg ruim en hierdoor zeer aantrekkelijk voor kinderen van verschillende leeftijden. Alle boeken die wij verkopen dragen bij aan de ontwikkeling van een kind. Of jouw kind nu 1 jaar of 5 jaar oud is, wij verkopen boeken die passen bij het kennisniveau van een kind van elke leeftijd. Zo stimuleren die boeken die wij verkopen op de best mogelijke manier de ontwikkeling van een kind.

Waarom kiezen voor boeken uit de Disney Boekenclub?

De boeken uit de Disney Boekenclub dragen op verschillende manieren bij aan de ontwikkeling van een kind, daarom zijn ze zo populair. Kies je voor de boeken uit de Disney Boekenclub? Dan ondersteun je de ontwikkeling van jouw kind op de volgende manieren:

 • Het verbreden van de algemene kennis
 • Het trainen van het brein
 • Het verminderen van stress
 • Het verbeteren van de taalvaardigheid

Je ziet dus dat het lezen van boeken uit de Disney Boekenclub met jouw kind voor enorm veel voordelen kan zorgen. Het verbreden van de algemene kennis wordt gedaan doordat er steeds nieuwe dingen worden beschreven in de boeken. Een kind maakt kennis met verschillende dieren, gebeurtenissen, voorwerpen, kleuren en woorden. Door veel te lezen creëer je herhaling en blijft de informatie beter hangen. Dit verbreedt de algemene kennis.

Uit veel onderzoeken blijkt dat lezen het hele brein traint. Wanneer je aan het lezen bent, heb je maar aandacht voor één ding, namelijk het lezen zelf. Je bent niet afgeleid, maar gefocust op het lezen. Dit is heel gezond voor de hersenen, ongeacht welke leeftijd je hebt. Het is algemeen bekend dat de hersenen van jonge kinderen enorm kwetsbaar zijn. Ze zijn eenvoudig te beïnvloeden. Het is dan ook noodzakelijk dat de hersenen van jonge kinderen op de juiste manier worden ontwikkeld. Door veel te lezen met jouw kind zorg je ervoor dat zijn of haar hersenen op een goede manier ontwikkeld worden. De hersenen worden door te lezen, getraind op het gebied van concentratie, het verwerken van informatie en het omzetten van teksten in beelden.

Stress is erg slecht voor de gezondheid. Nu denk je misschien, kinderen hebben toch helemaal geen stress? Zeker wel. Kinderen zijn erg gevoelig voor de sfeer die in een bepaalde ruimte hangt. Zijn de ouders van een kind gestrest? Dan voelt een kind dat en heeft dat een negatieve impact op zijn of haar ontwikkeling. Samen lezen met een kind zorgt ervoor dat het stressniveau daalt. Dit geldt niet alleen voor het kind, maar ook voor de ouders.

Het verbeteren van de taalvaardigheid is ook een van de voordelen van lezen met een kind. De boeken uit de Disney Boekenclub bevatten verhalen met unieke woorden, waardoor de taalvaardigheid van een kind goed kan worden ontwikkeld. Ook hierdoor wordt er dus een voorsprong gecreëerd in de ontwikkeling van een kind.

Klaar om Disney boeken te bestellen?

Boeken uit de Disney Boekenclub dragen bij aan een goede ontwikkeling aan de hersenen van een kind. De verhaaltjes zijn leuk, leerzaam en spannend. Heb jij interesse in het kopen van boeken uit de Disney Boekenclub? Dan kun je via ons een kinderboeken abonnement afsluiten. De kinderboeken die wij verkopen, zijn speciaal afgestemd op het kennisniveau van een kind van een bepaalde leeftijd. Je kunt bij ons een kinderboeken abonnement afsluiten voor kinderen van 0 tot 12 jaar oud. De moeilijkheidsgraad en de soorten boekjes veranderen aan de hand van de leeftijd van jouw kind, wat zorgt voor de best mogelijke ontwikkeling van de hersenen. Heb je nog vragen over ons kinderboeken abonnement? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren!