Kinderboeken 1 jaar

Is jouw jouw kind een jaar oud en ben je op zoek om samen met je kind leuke boekjes te lezen? Wil je hem of haar kennis laten maken met een boek en de ontwikkeling van je kind stimuleren? Dan hebben wij goed nieuw voor jou! Bij Boekskes hebben wij een mooi assortiment van kinderboeken voor kinderen van tot 1 jaar oud.

Elke maand nieuwe kinderboeken?

Elk pakket voor slechts € 14,95

Van leuke en leerzame flapjesboeken tot aan voelboekjes en van geluidenboekjes tot aan een mooi prentenboek. Met een abonnement op Boekskes ontvang je iedere maand de mooiste, leukste en meest leerzame kinderboeken. Vind je eens per maand te veel? Dan is dat geen probleem, want in jouw account kun je kiezen voor een abonnement waarbij je iedere maand, per 2 maanden, per 3 maanden of per 4 maanden een pakket met nieuwe kinderboeken ontvangt.

Leukste kinderboeken 1 jaar

Wat zijn nu echt de leukste kinderboeken voor kinderen tot 1 jaar oud? Je wilt natuurlijk dat het kind een hoop plezier beleeft aan het boekje en dat hij of zij er ook iets van leert. Samen een boekje lezen creëert ook een mooi moment tussen jou en je kind en het helpt het kind ontspannen. Daarom adviseren wij de volgende kinderboeken.

Gewoon zoals je bent

Gewoon zoals je bent van auteur Johnny Lammert is een hartstikke leuk prentenboek dat 28 pagina’s telt en waarmee je kind niet alleen kennismaakt met een boek, maar ook met leuke dieren zoals de giraffe, de gnoes en de krokodil. Naast de leuke illustraties kunnen de kinderen ook voelen en leren. Zoals hoe de lange nek van de giraffe, de zachte vacht van de gnoes en de scherpe tanden van de krokodil aanvoelen.

Nijntje op de boerderij

Nijntje van auteur Dick Bruna is een instituut en met het flapjesboek Nijntje op de boerderij leren kinderen tot 1 jaar meer over de dieren die op de boerderij rondlopen. Ze kunnen voelen en raden welke diertjes er achter de flapjes zitten verstopt. Dat maakt het boekje extra leuk en je hebt ook tijden het voorlezen van Nijntje op de boerderij veel interactie met jouw kind.

Boe zegt de koe

Dick Bruna heeft ook het boekje Boe zegt de koe geschreven en met dit geluidenboekje leren de kleintjes hoe dieren klinken. Met dit stevige boek van karton maken kinderen kennis met verschillende dieren en met welke geluiden deze dieren maken. Van de koe tot aan het varken en van de uil tot aan de kip.

Maandelijkse de leukste kinderboeken op de mat

Wil jij ook maandelijks de leukste kinderboeken voor kinderen tot 1 jaar op de deurmat? Je kunt bij Boekskes gratis een account registreren en een abonnement kiezen dat bij je past. Je kunt zelf keuze maken uit de verschillende pakketten die wij aanbieden en je kunt zelf de frequentie van de zendingen bepalen. En je zit nergens aan vast, want je kunt via het account altijd direct opzeggen.

Voorleesboek 1 jaar

Je baby en/of peuter kan nog niet zelf een boekje lezen, maar je kunt wel voorlezen. Voor baby’s zijn er speciale boeken die uit plaatjes bestaan en zo leert het kindje al op zeer jonge leeftijd wat een boek is en hoe het aanvoelt. Door op knopjes te drukken kunnen ze geluiden en klanken leren herkennen terwijl ze door te voelen leren hoe bijvoorbeeld dieren aanvoelen. Daarnaast helpt het voorlezen de ontwikkelingen van het kind. Zo kunnen ze op latere leeftijd veel sneller een stap maken naar een uitgebreidere woordenschat. Welke voorleesboeken voor kinderen tot 1 jaar oud mag je zeker niet missen?

Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik

Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik is een hartstikke leuk voorleesboek waarin de rode kater maar liefst 30 avontuurtjes beleeft. Neem je kind mee op de avonturen van Dikkie Dik en zijn vriendjes en laat hem of haar genieten van de mooie illustraties die het boek rijk is. Wij hoeven je niet te vertellen dat Dikkie Dik niet in de boekenkast mag ontbreken. Er zijn dan ook tientallen boeken met Dikkie Dik in de hoofdrol verkrijgbaar.

Mijn papa is de beste

Mijn papa is de beste is een hartstikke mooi voorleesboek van auteur Katja Reider en het boekje gaat over troosten en getroost worden. Het is een liefdevol verhaaltje dat over 20 pagina’s is verdeeld terwijl het kinderboekje ook vol staat met mooie illustraties. Het boekje is niet alleen hartverwarmend, maar ook ontzettend leerzaam. Kinderen leren hoe ze met verdriet kunnen omgaan.

Rupsje nooitgenoeg

Rupsje nooitgenoeg van auteur Eric Carle is een klassieker die tot op de dag vandaag kinderen laat kennismaken met vormen en kleurtjes. Het is niet alleen een leuk avontuur om voor te lezen, maar kinderen kunnen ook zelf voelen en leren. Je kunt haast zeggen dat Rupsje nooitgenoeg niet in de boekenkast mag ontbreken! Menig ouder is zelf immers ook opgegroeid met de avonturen van Rupsje nooitgenoeg.

Boeken worden gratis naar je opgestuurd

Ondanks dat je wel voor het abonnement betaalt, betaal je niets voor het verzenden. De verzendkosten van de boekenpakketten zijn gratis. Ben je klaar met het boekje en wil je weten hoe je deze retourneert? Dat is nergens voor nodig, want de boeken die je van ons ontvangt mag je altijd houden! Wel zo leuk ook als het geluidenboek of voelboekje een favoriet van je kind wordt en hij of zij dit boek graag vaker wilt lezen.

Waarom kiezen voor de kinderboeken van Boekskes?

Wil jij iedere maand een flapboekje, prentenboek of voorleesboek ontvangen om samen met je kind te genieten van een leuk en leerzaam avontuur? Of wil je simpelweg meer keuze in boekjes om jouw kind kennis te laten maken met verschillende onderwerpen, werelden en figuurtjes? Kies dan voor een Boekskes abonnement! Want met een Boekskes abonnement krijg je iedere maand een pakket met kinderboeken gratis thuisgestuurd!

Ook elke maand leesplezier?

Start met hét kinderboeken abonnement van Nederland

Verwen je baby of dreumes op een verantwoorde manier! Wij stellen maandelijks een kinderboeken-pakket samen dat aansluit op de fase van jouw kind(eren). Op de afbeelding zie je het 0-1 pakket van vorige maand. De beste manier om je kleintje de wereld te laten ontdekken. Met mooie voorleesboeken en boekjes voor de kleine handjes.Probeer eerst een pakket uit en ontdek hoe je kind reageert op zijn eigen speciale verrassing. Hoe eerder je begint met kinderboeken hoe sneller jouw kind zich zal ontwikkelen. Het eerste (proef)pakket ontvang je binnen 3-5 dagen al in de brievenbus!