Kinderboeken 7 jaar

Je kind is 7 jaar oud en dan zijn ze druk bezig met leren lezen en schrijven. Wil jij de ontwikkelingen van je kind stimuleren zodat ze woorden sneller en beter leren begrijpen? Of vind je het gewoon leuk om samen met je kind een kinderboek te lezen? Dan is een abonnement op Boekskes echt iets voor jou! In ons assortiment hebben wij een groot aantal boeken die geschikt zijn voor kinderen van 7 jaar oud. Van leerzame boeken tot aan grappige en spannende kinderboeken. Je ontvangt iedere maand en gratis de mooiste, leukste en meest leerzame boeken.

Elke maand nieuwe kinderboeken?

Elk pakket voor slechts€14,95Direct bestellen

Waar moet je op letten als je een kinderboek 7 jaar koopt?

Een kinderboek kan beginnende lezers helpen om hun woordenschat uit te breiden en om de emotionele ontwikkelingen te stimuleren. Feitelijk kun je nooit te vroeg beginnen met voorlezen zodat ze op latere leeftijd veel beter en zelfstandiger een kinderboekje kunnen lezen. En dat ze ook graag in hun vrije tijd een boek pakken en het meer zien als vermaak dan als een verplichting. Voorlezen is ook belangrijk om een gezellig moment met je kind te creëren en dat is belangrijk om je kind beter te begrijpen en om een goede band op te bouwen.

Het is belangrijk dat je een boek kiest dat niet alleen voor de leeftijd van jouw kindje geschikt is, maar die ook op de interesses van het kindje aansluit. De kans is dan veel groter dat ze geconcentreerd naar het verhaaltje luisteren en de verhalen zelf blijven lezen. Door interessante verhalen kunnen ze veel leren over een compleet nieuwe wereld en de mensen en dieren die daar wonen. Terwijl ze ook meer leren over bijvoorbeeld andere culturen, het sluiten van vriendschap en de geschiedenis.

help_ik_voel_zo_veel_b779b1_thumb

Help!... ik voel zoveel

Carla van Wensen schreef het kinderboek Help!... ik voel zoveel en is het een mooi boek dat overgevoelige en gevoelige kinderen helpt om hun gevoel om te gaan. Kinderen die snel overprikkeld raken hebben veel baat bij het boek dat ook perfect is voor ouders en beginnende lezers. Met behulp van tips, vragen en leerzame verhalen kunnen gevoelige en overgevoelige kinderen en ouders leren hoe ze hiermee om moeten gaan. Help!... ik voel zoveel is op dit moment ook één van de beste voorleesboeken je die kunt voorlezen.

9789401469043_front_4BA0F488983E8FA467FF60030C5655DE

De waanzinnige boomhut - Het waanzinnige moppenboek

Kinderen willen graag lachen om leuke verhalen en het is ook belangrijk dat van de verhaaltjes iets opsteken. Het door Andy Griffiths geschreven kinderboek De waanzinnige boomhut is dan een perfecte keuze. Het kindje kan het boek zelf lezen of je kunt er als ouder uit voorlezen. Leuke grappen met een boodschap blijven hangen en je kindje kan op school de grapjes aan vriendjes en vriendinnetjes vertellen. In de nieuwe versie zijn er maar liefst dertien nieuwe verdiepingen aan de waanzinnige boomhut toegevoegd voor nog meer leesplezier.

526x840

Jij mag alles zijn

Jij mag alles zijn van de bejubelde auteur Griet op de Beeck is voor jonge lezers. Het boek gaat over kinderen, ouders, verdriet, een beter leven en over de liefde en of de liefde wel echt bestaat. Het kinderboek behandelt verschillende thema's waar kinderen zich zorgen over kunnen maken en waar ze ook meer over willen leren. Het boek is voor kinderen van 7 jaar en behoort zonder twijfel tot één van de beste kinderboeken die je jouw kind kan laten lezen.

kinderboekenpakket-bezorging

Iedere maand een verrassing

Wil jij ook maandelijks de leukste kinderboeken voor kinderen van 7 jaar op de deurmat? Registreer dan een gratis account op de website van Boekskes en kies een abonnement dat bij je past. Wij bieden verschillende pakketten aan en je kunt zelf bepalen welk pakket het beste bij je kind past. Je kunt ook de frequentie waarin de boeken worden opgestuurd heel simpel aanpassen. Een groot voordeel is dat je nergens aan vast zit, want via het account kun je het abonnement ook altijd en per direct opzeggen!

Voorleesboek 7 jaar

Ben je op zoek naar een goed voorleesboek 7 jaar en ouder? Je hebt enorm veel keuze uit leuke kinderboeken die voor kinderen van 7 jaar en ouder geschikt zijn. Kinderen in deze leeftijdscategorie vinden het nog steeds leuk om voorgelezen te worden. Het is een waardevol moment vlak voor het slapen gaan en het helpt het kind zich niet alleen te ontwikkelen, maar ook te ontspannen. Terwijl jij als ouder een fijn moment samen met je kindje hebt en je komt ook nog meer te weten over zijn of haar ontwikkelingen en interesses.

550x759

Nee

Hoe kunnen kinderen het beste leren om op de juiste momenten “ja” of “nee” te zeggen. Het boek Nee van auteur Sanderijn van der Doef gaat over weerbaarheid en kinderen in de leeftijdscategorie van 5 tot 8 jaar oud hebben veel baat bij het lezen van het boek. Door korte verhaaltjes leren ze meer over “ja” en “nee” zeggen. Het is ook bewezen dat het boek enorm handig is voor zowel ouders als leerkrachten.

1039x1200

De baas van de piekerfabriek

Piekeren doet iedereen en is vrij normaal, maar voor kinderen zijn het onbekende emoties waar ze zich geen raad mee weten. In het leerzame en leuke kinderboek De baas van de Piekerfabriek leren kinderen dat piekeren heel normaal is. Ze leren ook wat je moet doen als je blijft piekeren en ze komen ook te weten wat piekeren precies is. Het boek stimuleert kinderen om hun emoties beter te begrijpen en om er meer controle over te krijgen. Het boek van Margreet van der Veen is ook uitstekend voor kinderen tussen de 5 en 8 jaar oud om zelfstandig te lezen, maar het is ook een perfect boekje om samen te lezen.

1006x1200

De encyclopedie van alle belangrijke dingen

Kinderen stellen enorm veel vragen, want er zijn nog zoveel dingen waar ze niets van weten of die ze niet begrijpen. Je kunt je kindje eenvoudig op ontdekkingsreis sturen met het leuke en leerzame kinderboek De encyclopedie van alle belangrijke dingen. Met dit boek leren kinderen meer over de wereld, de flora en fauna in de natuur en het dagelijkse leven. Geen onderwerp blijft onbesproken!

over-Boekskes-Dave

Boeken worden gratis toegestuurd

Voor een abonnement op Boekskes betaal je maandelijks een bedrag, maar daar staat tegenover dat je maandelijks gratis boeken ontvangt die je ook mag houden als het kindje ermee klaar is! De verzendkosten zijn namelijk gratis en je hoeft de kinderboeken ook niet te retourneren! Zo kun je op een eenvoudige en leuke manier de boekenkast voor je kind vullen.

Leukste en spannendste kinderboeken voor 7 jaar oud en oudere kinderen

Wil je weten welke kinderboeken de beste keuze zijn voor kinderen van 7 jaar oud? Die ze heel makkelijk zelf kunnen leren lezen of die je samen kunt lezen? Of die je kunt gebruiken om uit voor te lezen? De keuze in boeken is gigantisch. Of je nu op zoek bent naar een boek vol met sprookjes of een boek met actuele thema's als onderwerp. Daarom hebben alvast een mooie selectie gemaakt van kinderboekjes voor kinderen tot 7 jaar oud.

787x1200-min

Harry Potter en de Steen der Wijzen

Harry Potter en de Steen der Wijzen is een avontuurlijk en fantasierijk kinderboek voor kinderen van 7 jaar of ouder en het boek gaat over de jonge tovenaarsleerling en zijn eerste jaar op Zweinstein, de school voor tovenaars en heksen. Het boek is geschreven door de geprezen auteur J.K. Rowling en is een wereldwijde bestseller. Het spannende boek werd ook aan het begin van deze eeuw verfilmd.

550x826-min

Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden

Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden is eveneens een fantasie kinderboek dat door de Britse auteur J.K. Rowling is geschreven en het is een prachtig verhaal dat zich in de wereld van Harry Potter afspeelt. Het is niet alleen een spannend, maar ook een leuk boek waarin fabeldieren en rare dingen de hoofdrollen opeisen. Daarnaast bevat het boek prachtige illustraties die absoluut tot de verbeelding zullen spreken.

853x1200-min

Kinderboeken met Heksje Lilly

De Kinderboekenreeks met Heksje Lilly in de hoofdrol zijn stiekem geschikt voor kinderen van 12 jaar en ouder, maar kinderen van 7 kunnen deze boekjes ook prima lezen. Daarnaast zijn de grappige en spannende verhalen ook uitstekend voor het voorlezen. De leuke verhaaltjes zijn ontzettend vermakelijk en met deze kinderboekjes kunnen kinderen gemakkelijk hun fantasie de vrije loop laten.

Waarom een abonnement op Boekskes?

Wil jij iedere maand een leerzaam, hilarisch of spannend kinderboekje ontvangen om samen met jouw kind te genieten van een mooi, grappig of spannend avontuur? Of wil je simpelweg meer keuze in boekjes om jouw kind te stimuleren om zelf een boek te lezen? Kies dan voor een Boekskes abonnement! Want met een abonnement op Boekskes krijg je iedere maand een pakket met kinderboeken gratis thuisgestuurd!

  • Een maandelijkse verrassing van 4 nieuwe kinderboeken
  • Voordeliger dan de winkelwaarde en verzending is altijd gratis
  • Kinderboeken van bekende merken en personages
  • Ruimte voor meerdere kinderen op één abonnement
  • Geen verplichtingen, altijd direct opzegbaar

Het is elke maand feest met een abonnement op Boekskes!

Start met hét kinderboeken abonnement van Nederland

Kinderen vinden boeken lezen ontzettend leuk en ze kijken ook met alle liefde uit naar de momenten waarop jij samen met hen een boekje leest of dat je ‘s avonds uit hun favoriete boekje gaat voorlezen. Hoe leuk is het dan dat je jouw kind iedere maand kunt verrassend met nieuwe, leuke en leerzame kinderboeken! Bij ons krijg je genoeg variatie in boeken om je kind te blijven stimuleren en onze boeken bevorderen zonder twijfel het leesplezier van zowel de ouder als het kind. Registreer daarom vandaag nog jouw gratis account bij Boekskes en begin binnen een aantal dagen al met lezen!