Kinderboeken 4 jaar

Wanneer kinderen de leeftijd van 4 jaar bereiken is het moment aangebroken dat ze steeds meer interesse in kinderboeken tonen. Als ouder ben je waarschijnlijk al een poosje bezig om uit een boekje voor te lezen, maar nu wil het kind zelf ook leren lezen. In de kleuterklas worden ze al klaargestoomd in groep 3 echt te leren lezen en je kunt daar als ouder al een voorsprong op nemen. Wil jij samen met je kind een boekje lezen? Dan is een abonnement op Boekskes de ideale keuze. Met een abonnement op Boekskes ontvang je iedere maand de leukste en meest leerzame kinderboeken. Je betaalt niets voor de verzendkosten en je mag de boeken houden! Daarnaast kun je in het account ook de frequentie waarin de boeken worden opgestuurd aanpassen.

Elke maand nieuwe kinderboeken?

Elk pakket voor slechts € 14,95

Leukste en spannendste kinderboeken 4 jaar

Kleuters leren steeds meer woordjes en ze hebben waarschijnlijk hun favoriete boekjes waar je als ouder of grootouder continu uit moet voorlezen. Soms wel twee keer op een dag! De kleuter leert aandachtig te luisteren en op den duur weten ze zelfs de zinnen af te maken. Dat kinderboeken voor 4 jaar dan ook geschikt zijn om je kind te vermaken en voor te bereiden op het leren lezen staat buiten kijf. Maar welke kinderboeken kun je dan het beste lezen? Wij hebben de leukste, spannendste en meest leerzame kinderboekjes voor jou op een rijtje gezet.

De NEEhoorn

Marc-Uwe Kling schreef het grappige en vermakelijke kinderboekje De NEEhoorn. Iedereen vindt het pasgeboren eenhoorntje super lief, maar de eenhoorn zegt overal “nee” op! Wanneer hij ontsnapt uit het Hartenwoud ontmoet hij een wasbeer die nergens naar luistert, een hond die niets leuk vindt en een prinses die het nergens mee eens is. Samen beleven ze leuke avontuurtjes en de eenhoorn komt ook tot de ontdekking dat samen chagrijnig zijn veel leuker is!

Mijn Gouden boekje over Treinen

Mijn Gouden boekje over Treinen is een leuk en leerzaam kinderboek van auteur Dennis R. Shealy. Met dit boekje leren kinderen dat er treinen zijn die mensen vervoeren en dat sommige treinen ook goederen vervoeren. Je kunt met de trein op reis of naar het werk en op het drukke perron staan de mensen op de trein te wachten. Dit boekje is bij uitstek hét boek voor de kleuter die een enorme fascinatie voor treinen en het openbaar vervoer heeft.

De Zoete Zusjes moppenboek

Auteur Hanneke de Zoete schreef het komische kinderboekje De Zoete Zusjes moppenboek waarin 365 moppen en raadsels staan. Zo kun je samen met je kind leuke grappen lezen en raadseltjes oplossen. Voor iedere dag van het jaar is er wel een grap of raadsel beschikbaar! Samen lachen is gezond en het maakt het gezamenlijk leesmoment nog specialer.

Maak je kind blij!

Nu is een structureel voorleesmoment al iets waar je kind graag naar uitkijkt, maar het is ook leuk dat je het kind iedere maand met nieuwe boekjes kunt verrassen. Van spannende boekjes vol avonturen tot aan komische en leerzame boeken. Wij zorgen voor genoeg variatie dat het leesplezier voor zowel de ouder als het kind bevordert. Registreer daarom vandaag nog jouw gratis account bij Boekskes!

Voorleesboek 4 jaar

Je kleuter leert steeds meer woordjes en door het herhaaldelijk lezen van dezelfde verhaaltjes leert het kindje ook om complete zinnen af te maken. In deze fase leren ze om aandachtig en geconcentreerd te luisteren, maar zelfstandig een boek lezen is voor veel kleuters nog een stapje te ver. Daarom is het voorlezen van een leuk en/of spannend kinderboek de perfecte optie! Zo stimuleer je niet alleen de ontwikkelingen van het kind, maar je kunt het kind ook vermaken tijdens een mooi moment tussen jou en je kindje. Welke voorleesboeken kun je het beste uit voorlezen als je kindje 4 jaar of ouder is?

Alfabet

Charlotte Dematons creëerde het leerzame en grappige voorleesboek Alfabet waarmee je samen je kindje op zoek gaat naar voorwerpen en de bijbehorende letters. Op een grappige manier leert het kindje letters herkennen en ook hoe deze letters klinken. Terwijl de komische avontuurtjes voor leuke momenten zorgen. Alfabet mag daarom ook niet in de boekenkast van de kleuter ontbreken!

Pluk van de Petteflet

De meeste ouders kennen ‘m wel! Pluk van de Petteflet van Annie M.G. Schmidt is een klassieker die tot op de dag vandaag nog duizenden kinderen weet te vermaken. In dit leuke avontuur ga je mee met Pluk. Die samen met zijn vriendjes en zijn rode kraanwagentje de leukste avontuurtjes beleeft! Pluk van de Petteflet is niet alleen een leerzaam kinderboek, maar ook erg komisch. En op sommige momenten zelfs een beetje spannend!

De Gorgels

Jochem Myjer kan veel meer dan op het podium staan en het publiek vermaken. De komiek is bekend en geliefd om zijn shows, maar het kinderboek De Gorgels is er speciaal voor kleuters. In De Gorgels beleven de Gorgels, Brutelaars en een jongen met superogen de leukste avontuurtjes. Waar je kind telkens weer van kan genieten. De Gorgels is enorm komisch, maar ook bij vlagen spannend! Het is dan ook zonder twijfel een boek dat één van de favorieten van jouw kindje kan worden.

Maandelijkse de leukste kinderboeken op de mat

Wil jij ook maandelijks de leukste kinderboeken voor kinderen tot 2 jaar op de deurmat? Je kunt bij Boekskes gratis een account registreren en een abonnement kiezen dat bij je past. Je kunt zelf keuze maken uit de verschillende pakketten die wij aanbieden en je kunt zelf de frequentie van de zendingen bepalen. En je zit nergens aan vast, want je kunt via het account altijd direct opzeggen.

Waarom kiezen voor de kinderboeken van Boekskes?

Wil jij iedere maand een flapboekje, prentenboek of voorleesboek ontvangen om samen met je kind te genieten van een leuk en leerzaam avontuur? Of wil je simpelweg meer keuze in boekjes om jouw kind kennis te laten maken met verschillende onderwerpen, werelden en figuurtjes? Kies dan voor een Boekskes abonnement! Want met een Boekskes abonnement krijg je iedere maand een pakket met kinderboeken gratis thuisgestuurd!

Een moment om naar uit te kijken

Start met hét kinderboeken abonnement van Nederland

Nu is een structureel voorleesmoment al iets waar je kind graag naar uitkijkt, maar het is ook leuk dat je het kind iedere maand met nieuwe leesboekjes kunt verrassen. Van spannende boekjes vol avonturen tot aan voorleesboekjes voor 3 jarigen en de leukste kinderboeken. Wij zorgen voor genoeg variatie dat het leesplezier voor zowel de ouder als het kind bevordert. Registreer daarom vandaag nog jouw gratis account bij Boekskes!