Waarom zijn Disney Princess boeken ideaal voor jouw dochter?

Disney Princess is zeer bekend bij jonge meiden. Disney Princess is een serie die in het leven is geroepen door Walt Disney in eind jaren ’90. Deze serie is bekend vanwege diverse bekende hoofdpersonages, waaronder bijvoorbeeld Sneeuwwitje en Assepoester. De verhalen over deze prinsessen zijn tijdloos en zijn ook nu nog steeds zeer interessant voor kinderen om te lezen. Wil jij meer weten over waarom wij Disney Princess boeken en waarom Disney Princess boeken ideaal kunnen zijn voor jouw dochter? Lees dan snel verder!

Waar gaan Disney Princess boeken over?

Disney Princess boeken gaan over de avonturen die diverse bekende prinsessen meemaken. De verhalen spelen zich onder andere af in het beroemde kasteel, maar ook op andere locaties. Het verhaal draait om de rollen die de verschillende prinsessen hebben. Ook maak je in de verhalen kennis met prinsen die in het kasteel leven en maken ze hierdoor interessante gebeurtenissen mee. Vriendschap, kracht en avontuur staan centraal in Disney Princess boeken. Dit is ook een van de redenen waarom wij Disney Princess boeken verkopen. Deze serie is al erg lang bekend en tijdens deze tijd zijn er veel veranderingen gemaakt. Zo zien de prinsessen er nu anders uit en hebben ze een ander karakter. Ondanks het feit dat de verhalen tijdloos zijn, zijn ze dus wel iets aangepast waardoor ze net wat relevanter zijn voor de tijd van nu. Dit verhoogt de leesbaarheid en maakt het ook makkelijker voor kinderen om de verhalen te begrijpen. Sneeuwwitje is bijvoorbeeld al erg lang bekend van Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Ook die verhalen komen terug in de boeken van Disney Princess, maar worden op een modernere manier verteld.

Waarom verkopen wij Disney Princess boeken?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, verkopen wij Disney Princess boeken onder andere omdat ze centraal staan voor punten die belangrijk zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Over het algemeen doen Disney Princess boeken het goed bij kinderen van vier tot acht jaar oud. Kinderen uit deze leeftijdscategorie hebben al wat meer kennis en kunnen deze verhalen goed begrijpen. Daarnaast zijn de boeken ook erg kleurrijk en zijn er diverse interactieve speelmogelijkheden aanwezig.

Maar, waarom verkopen wij nu specifiek Disney Princess boeken? Om de volgende redenen:

  • Een verbetering van de woordenschat
  • Kennismaken met avonturen en mogelijkheden
  • Kennis uitbreiden op het gebied van vriendschappen en samenwerken

Dit zijn een aantal redenen waarom wij Disney Princess boeken verkopen. Wij vinden dat deze punten erg belangrijk zijn. Neem bijvoorbeeld de woordenschat. Het is geen geheim dat de woordenschat van kinderen, maar ook volwassenen, steeds minder breed wordt. Door op jonge leeftijd al te beginnen met lezen en dus met het kennis maken met nieuwe woorden, kan dit probleem worden verholpen. Op latere leeftijd hebben kinderen hier enorm veel profijt van.

Verder maken kinderen die deze boeken lezen, kennis met avonturen. Kinderen moeten vrij kunnen spelen en moeten hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. Dit is erg gezond voor ze. Helaas krijgen ze in de maatschappij waarin wij nu leven, hier steeds minder de kans toe. Deze boeken staan echter bekend om de avonturen die erin staan en laten zien dat er meer mogelijk is dan dat je denkt. Het laat zien dat je speels kunt zijn en dingen kunt gaan ontdekken en motiveert kinderen om een beetje outside the box the gaan. Dit maakt het leven leuk, dit maakt de ontwikkeling leuk.

Vriendschappen en samenwerken, dat zijn twee kernpunten waar Disney Princess boeken over gaan. In het leven is het belangrijk om vrienden te hebben die je steunen en waarmee je kunt lachen. In deze boeken wordt daar veel aandacht aan besteed. Kinderen die deze boeken lezen maken op een leuke manier kennis met hoe vriendschappen werken en waarom ze belangrijk zijn. Kortom, Disney Princess boeken dragen op diverse manieren bij aan een gezonde ontwikkeling van jouw kind en dit is waarom wij deze boeken in ons kinderboeken abonnement aanbieden.

Diverse Disney Princess boeken

Disney Princess bestaat natuurlijk al heel lang. Hierdoor zijn er dus ook diverse boeken uitgebracht. Wij verkopen een aantal van die boeken. Het gaat hierbij om verschillende soorten boeken, zoals:

  • Leesboeken
  • Kleurboeken
  • Puzzelboeken

In elk van de boeken die wij verkopen, komen andere prinsessen aanbod. In sommige boeken staat Assepoester centraal, in anderen Sneeuwwitje. Verder zijn er dus verschillende soorten boeken te vinden in ons ruime assortiment. De leesboeken van Disney Princess sluiten perfect aan bij het leesniveau van jouw kind. Daarnaast sluiten ze ook aan bij het kennisniveau en kunnen ze deze in principe zelfstandig lezen. Zo leren ze zichzelf te concentreren en kunnen ze lekker genieten van de avonturen van Disney Princess, ideaal dus!

De kleurboeken zijn echte doe-boeken. Doen is belangrijk. Veel kinderen leren juist meer als ze dingen zelf doen en zelf dingen ontdekken. De kleurboeken zorgen ervoor dat ze lekker creatief aan de gang kunnen gaan en de avonturen die in de boeken staan, zelf kleur kunnen geven.

De puzzelboeken die wij verkopen, zorgen ervoor dat kinderen zelfstandig puzzels kunnen oplossen. Deze puzzels staan uiteraard in het thema van Disney Princess. Op deze manier creëren wij afwisseling in ons boekenpakket en blijft het leuk voor kinderen. Afwisseling is op jonge leeftijd erg belangrijk, want dingen worden snel saai en routine. Daarnaast maken ze door afwisseling kennis met veel verschillende onderwerpen, wat natuurlijk voordelig is.

Koop vandaag nog de beste Disney Princess boeken!

Disney Princess boeken zijn zeer bekend en zijn een uitstekende keuze voor jouw dochter. Door deze boeken te lezen maakt ze kennis met avonturen, creativiteit en nieuwe gebeurtenissen. Je weet nu wat de voordelen hiervan zijn. Ben jij op zoek naar een kinderboeken abonnement dat je eenvoudig en snel kunt afsluiten én dat goedkoop is? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij verkopen al jaren een kinderboekenpakket dat opgesteld is aan de hand van input van leraren. Wil jij hier meer over weten, of wil je vrijblijvend een proefpakket aanvragen, zodat je kunt kijken of het iets is voor jouw dochter? Schrijf je dan nu in en probeer het uit. Opzeggen kan altijd.