Waarom een kinderboeken abonnement afsluiten en hoe doe je dat precies?

Tegenwoordig lezen we een stuk minder. Steeds vaker zitten we op onze smartphone of op onze tablets. Dat, terwijl lezen erg belangrijk is. Door het lezen van boeken kunnen we nieuwe dingen leren. Er zijn veel studies gedaan naar de voordelen van lezen. Hieruit blijkt dat het enorm goed is voor de ontwikkeling voor de hersenen, vooral bij jonge kinderen. Om kinderen al vroeg kennis te laten maken met lezen en om de ontwikkeling van de hersenen te stimuleren is het dus verstandig om een kinderboeken abonnement af te sluiten. Wil jij de voordelen van lezen bij kinderen ontdekken en wil jij weten hoe je op eenvoudige wijze een goedkoop kinderboeken abonnement kunt afsluiten? Lees dan snel verder!

Maakt het uit wat er gelezen wordt?

Het belangrijkste als het gaat om lezen bij kinderen is dat ze dingen lezen die zij leuk vinden. Als kinderen verplicht boeken moeten lezen die ze niet interesseren ontwikkelen ze een negatieve relatie met lezen. Hierdoor zullen ze hier in de toekomst meer moeite mee hebben. Door jouw kind zelf zijn interesses te laten ontdekken en zijn nieuwsgierigheid te laten uiten wordt er een positieve relatie met lezen ontwikkeld. Dit heeft ook een positief effect op zijn vermogen om later boeken te kunnen lezen en zich te interesseren in bepaalde onderwerpen.

Kies dus voor verschillende boekjes en laat jouw kind zelf bepalen wat hij wilt lezen. Door een kinderboeken abonnement af te sluiten heb je altijd de keuze uit verschillende boeken met verschillende onderwerpen. Op deze manier kan jouw kind zelf ontdekken wat hij/zij leuk vindt.

Wat zijn de voordelen van het lezen van boeken voor kinderen?

Aan het lezen van kinderboeken, vooral op jonge leeftijd, zitten enorm veel voordelen. Probeer je kind niet te forceren om te lezen. Het is juist belangrijk dat dit vanzelf gaat. Kies daarom voor een kinderboeken abonnement, hierdoor krijg je maandelijks 4 kinderboeken toegestuurd met verschillende onderwerpen. Zo kan jouw kind op natuurlijke wijze beginnen met lezen.

Als het gaat om de voordelen van lezen dan zijn dit de belangrijkste voordelen:

 • Het vermindert stress
 • Het verbetert je focus
 • Het stimuleert de fantasie
 • Het breidt de woordenschat uit
 • Het inspireert

Lezen van kinderboeken is enorm gezond voor je. Sluit een kinderboeken abonnement af en laat jouw kind met regelmaat lezen.

Doordat het brein van kinderen erg vervormbaar is, is het juist in die fase belangrijk om veel te lezen, dit kan doormiddel van een kinderboeken abonnement.  Als een kind jong is dan kan hij veel dingen leren die hij later kan gebruiken. Dit klinkt positief, maar kan ook negatief zijn als hier niet goed mee om wordt gegaan. Veel van de overtuigingen van je kind worden ontwikkeld op jonge leeftijd. Lezen draagt bij aan het ontwikkelen van deze overtuigingen.

Lezen vermindert stress. Door te lezen ben je gefocust op het boek en kunnen de hersenen ontspannen. Je ademhaling wordt van nature langzamer en dieper, waardoor het lichaam afvalstoffen makkelijker kan afbreken. Dit zorgt ervoor dat het stressniveau wordt verlaagd. Het verlagen van het stressniveau is belangrijk voor de ontwikkeling van een kind, maar ook voor de algehele gezondheid. Met een kinderboeken abonnement kan je kind met regelmaat lezen en draag je bij aan zijn ontspanning.

Lezen verbetert de focus. Dit zorgt ervoor dat kinderen op latere leeftijd minder kans krijgen op het ontwikkelen van concentratieproblemen. Door te lezen concentreer je je maar op één ding. Hierdoor worden de hersenen getraind om zich te focussen. Dit kan veel gunstige voordelen met zich meebrengen, vooral op latere leeftijd.

Het lezen van boeken stimuleert de fantasie. Als je kiest voor een kinderboeken abonnement krijg je veel verschillende boeken toegestuurd. Hierdoor zijn er veel verschillende onderwerpen die je kunt lezen. Dit zorgt voor een maximale stimulatie van de fantasie. Fantaseren is enorm gezond voor de hersenen. In de fantasie van een kind is niks onmogelijk. Terwijl we op latere leeftijd vaak beperkt zijn in ons denken, we leggen onszelf grenzen op. Door een kind veel te laten lezen op jonge leeftijd leert het brein om creatief te denken en fantaseren.

Lezen zorgt voor een uitbreiding van de woordenschat. Als kinderen lezen komen ze altijd wel woorden tegen die ze nog niet kennen. Hierdoor ontwikkelen ze een betere taalvaardigheid en kunnen ze vaak beter lezen en schrijven. Dit zie je ook terug in de resultaten op school. Gun jouw kind dit voordeel en kies voor een kinderboeken abonnement.

Lezen kan ook inspireren. Door het lezen van verhalen kunnen kinderen zich geïnspireerd voelen om hun best te doen. Inspiratie is vaak de drijfveer voor het ondernemen van dingen. Actie ondernemen is wat zorgt voor de meeste ontwikkeling, ook bij kinderen. Door veel te lezen met een kinderboeken abonnement zorg je ervoor dat jouw kinderen geïnspireerd raken en zich stap voor stap beter ontwikkelen.

Het lezen van boeken brengt dus enorm veel voordelen met zich mee waar een kind op latere leeftijd alleen maar profijt van heeft. Kies daarom voor een kinderboeken abonnement en gun jouw kind die ontwikkeling.

Hoe kies je het juiste kinderboeken abonnement?

Het kiezen van het juiste kinderboeken abonnement doe je aan de hand van twee belangrijke punten. Het is van belang dat je het juiste abonnement uitzoekt, dit kan er namelijk voor zorgen dat je veel geld kunt besparen.

Er zit veel verschil in de prijs van een kinderboeken abonnementen. Daarnaast veranderen de interesses van kinderen snel waardoor het essentieel is dat de kinderboeken goed worden afgestemd. Het is ook belangrijk dat het niveau van het pakket mee groeit met de leeftijd om zo de interesses van het kind maximaal te kunnen prikkelen.

Als je een kinderboeken abonnement wilt afsluiten, let dan op de volgende factoren:

 • De prijs
 • Het aanbod

Wij van boekskes.nl bieden een kinderboeken abonnement voor de allerlaagste prijs. Zo kun je voor €9,95 per maand al een kinderboeken abonnement afsluiten. Als je kiest voor een abonnement bij ons krijg je per maand vier boeken thuisgestuurd. Dit is relatief goedkoop omdat het pakket altijd een winkelaarde heeft van €20. Door onze samenwerking met bekende uitgeverijen kunnen wij dit realiseren. Wij zijn het enige bedrijf in Nederland dat een kinderboeken abonnement voor deze prijs aanbiedt. 

Naast onze scherpe prijs hebben wij ook een enorm breed aanbod met:

 • Leesboeken
 • Knutselboeken
 • Stickerboeken
 • Kleurboeken
 • Telboeken
 • Educatieve boeken

Het assortiment is dus zeer ruim. De bovenstaande lijst geeft slechts een indicatie, we bieden namelijk nog meer aan. Alles wordt afgestemd op leeftijdscategorie en interesses van jouw kind(eren). Zo kunnen wij heel specifiek boeken leveren die precies passen bij jouw kind. Dit zorgt ervoor dat jouw kind de boeken krijgt die hij ook echt wilt lezen.

Als je kiest voor een kinderboeken abonnement van boekskes.nl dan kun je boeken bestellen voor de volgende leeftijdscategorieën:

 • 0-1 Jaar
 • 2-3 Jaar
 • 4-5 Jaar
 • 6-8 Jaar
 • 9+ Jaar

Wij bieden voor elke leeftijdscategorie verschillende boekjes aan. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw kind zich stap voor stap ontwikkelt.

Welke boeken kun je verwachten als je bij ons een kinderboeken abonnement afsluit?

Als je bij ons een kinderboeken abonnement krijg je verschillende boeken thuis gestuurd. Wij verkopen de beste kinderboeken van de bekendste merken zodat jouw kind maximaal leesplezier kan ervaren.

 • Bumba
 • Geronimo Stilton
 • Rupsje Nooitgenoeg
 • Peppa Pig
 • Nickelodeon
 • Zappelin

Dit is slechts een indicatie. Op onze website kun je per leeftijdscategorie zien wat je kunt verwachten bij een kinderboeken abonnement bij Boekskes.

Interesse in een goedkoop en divers kinderboeken abonnement?

Als je interesse hebt in een goedkoop kinderboeken abonnement met een breed aanbod aan verschillende kinderboeken, ga dan naar www.boekskes.nl en klik op onze paketten. Via deze pagina kun je per leeftijdscategorie bekijken wat wij aanbieden en kun je heel eenvoudig kijken of het iets voor jou en jouw kind is. Het is ook mogelijk om een proefpakket aan te vragen. Op deze manier kun je geheel vrijblijvend kijken of het pakket in de smaak valt. Het lidmaatschap kan eenvoudig worden stopgezet via de website, zo zit je dus nergens aan vast.

Heb je nog vragen? Neem dan even contact met ons. Wij streven ernaar zo snel mogelijk te antwoorden.