Het leukste kerstcadeau is een Boekskes abonnement!

Ben jij nog opzoek naar een leuk kerstcadeau voor je kinderen, kleinkinderen, neefjes of nichtjes? Dan hoef je niet meer verder te zoeken! Wij hebben namelijk het perfecte kerstcadeau voor jou: een BoekskesabonnementVoor iedere boekenwurm is dit abonnement ideaal; je ontvangt elke maand 4 boekjes afgestemd op je leeftijd. De pakketten worden niet willekeurig samengesteld, maar met aandacht voor wie het pakket bestemd is.

Het Boekskes abonnement

We zeggen nu wel “het leukste kerstcadeau“, maar waarom is het nou zo perfect? Met een Boekskesabonnement ontvang je elke maand een pakket van 4 boekjes die helemaal zijn afgestemd op jouw kind. Zo kan je op basis van leeftijd de keuze maken voor een pakket. Je kiest hiervoor kinderboeken voor de volgende leeftijden:

Als je een keuze hebt gemaakt, wordt er gevraagd of je boekjes wilt die geschikt zijn voor jongens, meisjes of ‘maakt niet uit’. Hierdoor is er voor iedereen wel een pakket. Boekskes vindt het belangrijk om leesplezier te stimuleren bij kinderen en probeert dit te doen door middel van het boekenpakket. Het is elke maand weer een verrassing welke boekjes je krijgt en dit zorgt ervoor dat kinderen ernaar uitkijken om het pakket te ontvangen.

Kortingscode

Een Boekskesabonnement kost €14,95 per maand, wat erg voordelig is aangezien je er 4 boekjes voor terugkrijgt. Omdat de kerstperiode al duur genoeg is, biedt Boekskes een kortingscode aan voor alle nieuwe abonnees. Je krijgt namelijk 50% korting op je eerste pakket met de code ‘PROEFPAKKET’, waardoor je eerste pakket slechts €7,47 kost!

Leraren en Ouders

De pakketten worden niet zomaar samengesteld, zodat kinderen ook wat hebben aan de boekjes die ze ontvangen. De pakketten worden iedere maand samengesteld door leraren en ouders die aandachtig kijken welke boekjes leerzaam en geschikt zijn voor jouw kind. De boekjes worden uitgekozen met iedere abonnee in gedachte,  iedere abonnee is uniek en moet boekjes ontvangen die hij/zij leuk gaat vinden. Deze leraren en ouders zoeken dan ook aandachtig de boekjes uit en overleggen samen welke boekje wel of niet in het pakket moet.

Verrassing

Ben je het ook zo zat? Elke maand nieuwe boekjes zoeken die je kinderen misschien niet eens gaan lezen? Boekskes heeft daar antwoord op! Met het abonnement ontvang je elke maand een boekenpakket, en het is dus ook elke maand weer een verrassing wat er in het pakket zit. Zo hoef je niet meer op zoek te gaan naar boekjes die misschien wel geschikt zijn, want dat wordt voor je gedaan. Ook naar de winkel hoeft niet meer, want wij bezorgen aan huis met super snelle levering. Op elk pakket dat je ontvangt staat de naam van je kind, omdat het pakket natuurlijk voor hen is bedoeld. Kinderen vinden dit vaak leuk, omdat het pakket dan ook persoonlijk aanvoelt. Het uitpakken is dan ook een ervaring op zich voor kinderen, zoals te zien in deze unboxing video. Doordat het elke keer weer een verrassing is wat voor boekjes je ontvangt, gaan kinderen ernaar uitkijken en willen ze nog liever de boeken lezen. Dit zorgt voor leesplezier en dat is goed voor de ontwikkeling van ieder kind. Lezen leert kinderen zoveel, en het is daarom ook erg belangrijk om dit al vanaf een jonge leeftijd te doen. Lees hier ook wat de leerzaamste kinderboeken top 10 is,.

Opzeggen

We hopen natuurlijk niet dat dit het geval is, maar als je dan toch echt wilt opzeggen, kan dat altijd. Je hoeft niet tot het eind van de maand te wachten of door te betalen als je midden in de maand opzegt. Bij Boekskes heb je  de gelegenheid om elk moment je abonnement op te zeggen. Je abonnement stopt dus direct na het opzeggen ervan. Lees meer over hoe het precies werkt.

Besparen

Door een abonnement bij Boekskes aan te schaffen, bespaar je elke maand tot wel €30,-! Je hoeft niet meer elke maand naar de winkel om boekjes uit te kiezen; dit bespaart je een hoop tijd. Doordat het abonnement €14,95 kost, bespaar je ook elke maand geld. Als je in de winkel 4 kinderboekjes koopt, zit je al snel rond de €30-40 euro. Met het abonnement betaal je €26 euro minder en bespaar je dus een hoop geld. Tel dat maar bij elkaar op over een heel jaar.

Een Boekskesabonnement kent dus alleen maar pluspunten, en daarom is het een ideaal kerstcadeauvoor kinderen! Vooral met de kortingscode heb je nog meer redenen om het abonnement aan te schaffen. Je bespaart geld én tijd en ontvangt elke maand 4 boekjes die je kinderen zelf mogen uitpakken. De lach op hun gezicht als ze zo’n pakket ontvangen is toch al genoeg reden om abonnee te worden?

Je kan via hier direct een pakket bestellen, zodat deze nog op tijd is voor de feestdagen!