Kinderboeken 9 jaar

Kinderen van 9 jaar oud willen alles over de wereld weten terwijl ze nog steeds druk bezig zijn met het leren lezen en schrijven. Naarmate zij ouder worden wordt het ook steeds uitdagender om moeilijkere boeken te lezen. Daarom is het belangrijk dat kinderen niet alleen op school, maar ook thuis veel lezen! Wanneer je op zoek bent naar geschikte kinderboeken voor kinderen van 9 jaar oud is een abonnement op Boekskes echt iets voor jou! In ons assortiment hebben wij een groot aantal kinderboeken die voor kinderen in deze leeftijdscategorie geschikt zijn. Van educatieve boeken tot aan leuke en spannende kinderboeken. Met een abonnement ontvang je iedere maand een boekenpakket dat op de interesses en het leesniveau van jouw kind zijn afgestemd!

Elke maand nieuwe kinderboeken?

Elk pakket voor slechts € 14,95

Kinderboek 9 jaar, waar moet je op letten?

Een kinderboek kan jonge lezers helpen om hun woordenschat uit te breiden, zich beter te concentreren en om zich emotioneel te ontwikkelen. Het is een feit dat je nooit te vroeg kunt beginnen met lezen, want kinderen hebben op latere leeftijd hier veel baat bij. Zowel in hun vrije tijd als op school. Daarnaast is het een mooie bijkomstigheid dat kinderen lezen als een leuk tijdverdrijf gaan zien en niet als een verplichting. Een andere goede reden om samen met je kind een boek te lezen is dat je op deze momenten iets gezelligs met jouw kind kunt doen. Je leert jouw kind veel beter begrijpen en je komt ook meer te weten over waar zijn of haar interesses liggen.

Het is ook van belang dat de kinderboeken aansluiten op zijn of haar interesses, want de kans is dan ook veel groter dat ze geconcentreerd naar een verhaal luisteren of zelf het verhaaltje lezen. Terwijl ze met behulp van leerzame boeken ook nog iets te weten komen over de wereld, mensen en dieren. Er zijn zelfs boeken die bijvoorbeeld meer vertellen over hoe je met emoties zoals verdriet en boosheid moet omgaan en hoe je het beste een vriendschap kunt onderhouden.

Harry Potter en de Steen der Wijzen

Jouw kind weet vast en zeker wie Harry Potter is en hoe leuk is het dan om hem of haar het eerste verhaal over de jonge tovenaarsleerling te laten lezen. In de wereldwijde bestseller van schrijfster J.K. Rowling gaat Harry voor het eerst naar Zweinstein, de magische school voor tovenaars en heksen. Het boek is spannend en bevat ook enorm veel humor. Zeker wanneer Harry en zijn vriendjes Ron en Hermelien in de problemen raken als ze de regels van de school overtreden.

De Gorgels Doeboek

Met de Gorgels Doeboek van cabaretier Jochem Myjer kunnen kinderen spelenderwijs leren lezen en knutselen. Het boek staat niet alleen vol met komische verhaaltjes, maar ook met enorm veel leuke opdrachtjes die kinderen kunnen uitvoeren. Dat maakt het boek minder geschikt als tijdverdrijf voor het slapen gaan, maar des te meer is het kinderboekje geschikt voor op de dag. Dan hebben kinderen na school en het huiswerk alle ruimte om lekker creatief bezig te zijn!

Mijn beschermende brein

Het educatieve kinderboek Mijn beschermende brein is handig voor kinderen die meer willen weten over het hebben van pijn en hoe ze hiermee om moeten gaan. Waarom krijg je bijvoorbeeld buikpijn als je te snel een ijsje eet? Of waarom voel je pijn als je jouw teen stoot? In dit boek wordt het allemaal uit de doeken gedaan en wordt er meer verteld over hoe de hersenen (ook wel het brein genoemd) werken.

Iedere maand weer een verrassing

Wil jij ook maandelijks de leukste kinderboeken voor kinderen van 9 jaar ontvangen? Registreer dan een gratis account op de website van Boekskes en kies een abonnement dat bij jouw kindje past. Wij bieden verschillende pakketten aan en je kunt zelf bepalen welk pakket het beste is. Je kunt ook de frequentie waarin de boeken worden opgestuurd heel simpel aanpassen. Een groot voordeel is dat je nergens aan vast zit, want via het account kun je het abonnement ook altijd en per direct opzeggen!

Voorleesboek 9 jaar

Kinderen in de leeftijdscategorie van 9 jaar oud vinden het nog steeds leuk dat hun ouders vlak voor het slapen gaan nog even een verhaaltje voorlezen. Wanneer je op zoek bent naar een goed voorleesboek voor kinderen in deze leeftijdscategorie kom je tot de ontdekking dat er een enorme keuze is. Uit welke boeken je het beste kunt voorlezen is logischerwijs afhankelijk van de interesses van het kind en zijn of haar emotionele ontwikkeling. Het staat in ieder geval buiten kijf dat je met een goed voorleesboek een mooi moment tussen jou en jouw kindje creëert.

Het vette vieze proefjesboek

Het vette vieze proefjesboek van auteur Kris Hirschmann is een geweldig boek voor jonge avonturiers en wetenschappers. Die niet bang zijn dat experimenten mislukken! Met dit boek leer je meer over de wetenschap en kun je experimenten uitvoeren! zoals het laten groeien van een blok zeep of hoe je een citroen omtovert in een vulkaan.

Atlas van de Aarde

Durf jij bij de wereldberoemde Nederlandse astronaut André Kuipers in de raket te stappen? In dit educatieve kinderboek neemt de ruimtereiziger je mee voor een rondje rondom de Aarde en je krijgt veel meer te weten over ruimtereizen, het heelal en natuurlijk onze eigen blauwe planeet de Aarde.

De Vijf en de geheime gang

De Vijf en de geheime gang is een leuk en spannend kinderboek van schrijfster Enid Blyton en in dit doldwaze avontuur ontdekken ze een een kaart die naar een geheime gang wijst. De Vijf zijn van plan om op ontdekkingsreis te gaan, maar ze staan voor een groot probleem als de documenten van Oom Quentin worden gestolen. Nu moeten ze eerst ontdekken wie de dief is!

Boeken worden gratis toegestuurd

Voor een abonnement op Boekskes betaal je maandelijks een bedrag, maar daar staat tegenover dat je maandelijks gratis boeken ontvangt die je ook mag houden als het kindje uitgelezen is! De verzendkosten zijn namelijk gratis en je hoeft de kinderboeken ook niet te retourneren! Zo kun je op een eenvoudige en leuke manier de boekenkast voor je kind vullen.

Leukste en spannendste kinderboeken voor 9 jaar oud

Tijdens de zoektocht naar een mooi, leerzaam of grappig kinderboek voor kinderen van 9 jaar oud kom je tot de ontdekking dat je in ieder geval genoeg keuze hebt! Boeken worden altijd voorzien van een leeftijdsclassificatie terwijl je een goed idee hebt van waar de interesses van jouw kindje liggen. Als jouw kindje dol op is grappige verhalen dan is het natuurlijk ook logisch dat je uit een boek met komisch verhaal voorleest. Toch snappen wij heel goed dat je tijdens jouw zoektocht door de bomen het bos niet meer ziet en daarom hebben wij een selectie gemaakt van de beste, leukste en spannendste kinderboeken die voor kinderen van 9 jaar oud geschikt zijn.

Super Groot Zoekboek

Wil je kinderen helpen met hun concentratievermogen terwijl ze ook nog eens een hoop plezier beleven aan een boek? Dan is het Super Groot Zoekboek van Jan van Haasteren zeker de moeite waard! De bekende en wereldberoemde illustraties zorgen voor een hoop plezier terwijl kinderen op zoek gaan naar vertrouwde en herkenbare objecten die in de tekeningen zijn verstopt. Dit boek bewijst dat een kinderboek niet altijd een boodschap of een ontroerend verhaal hoeft te bevatten om kinderen te vermaken en iets bij te brengen.

Omdenken doe je zo!

Omdenken doe je zo is een leerzaam en grappig boek over hoe kinderen de problemen die ze hebben kunnen omzetten in iets positiefs. Zo leren ze beter omgaan met teleurstellingen en dat niet iedere situatie uitzichtloos is. Ook al denken ze van wel! Het boek is geschreven door Berthold Gunster en is ook geschikt voor ouders die samen met hun kindje een boek willen lezen en om hun kindje dat problemen heeft beter te kunnen begrijpen.

Beelden, beesten en meer bijzonders

Beelden, beesten en meer bijzonders is een perfect kinderboek voor kinderen van 9 jaar of ouder die interesse hebben in kleien en boetseren. Met handige tips en trucs helpt schrijfster Nienke Lamme jonge kinderen hoe ze het beste iets moois kunnen maken en waar je rekening mee moet houden als ze hun kunstwerk willen afbakken.

Het geheime geurenboek

Het geheime geurenboek is een verhaal dat in de reeks De magische apotheek thuishoort. Met dit boek kunnen kinderen geurtjes ontdekken en zelf hun eigen geurtjes brouwen. Ze kunnen zelfs hun eigen geurkoffertje maken! Dat maakt het boek van Anna Ruhe enorm leuk en leerzaam!

Waarom een abonnement op Boekskes?

Wil jij iedere maand een komisch, spannend en bovenal leerzaam kinderboek ontvangen om samen met jouw kindje te kunnen genieten van een mooi, grappig of ontroerend avontuur? Of wil je simpelweg meer keuze in boekjes om jouw kind te stimuleren om zelf een boek te pakken en te lezen? Kies dan voor een Boekskes abonnement! Want met een abonnement op Boekskes krijg je iedere maand een pakket met kinderboeken gratis thuisgestuurd!

Het is elke maand feest met een abonnement op Boekskes!

Start met hét kinderboeken abonnement van Nederland

Kinderen vinden boeken lezen ontzettend leuk en ze kijken ook met veel plezier uit naar de momenten waarop jij samen met hen een boekje leest of dat je ‘s avonds uit hun favoriete boekje gaat voorlezen. Hoe leuk is het dan dat je jouw kind iedere maand kunt verrassend met nieuwe, leuke en leerzame kinderboeken! Bij ons krijg je genoeg variatie in boeken om je kind te blijven stimuleren en onze boeken bevorderen zonder twijfel het leesplezier van zowel de ouder als het kind. Registreer daarom vandaag nog jouw gratis account bij Boekskes!