Kinderboeken 8 jaar

Kinderen van 8 jaar oud zijn druk bezig met het leren lezen en schrijven en jij kunt het kind helpen om zijn ontwikkelingen hierin te stimuleren. Met goede kinderboeken die voor kinderen van 8 jaar oud geschikt zijn kun je ze helpen om woorden sneller en beter te leren begrijpen. Terwijl het ook leuk is dat een kind zichzelf kan vermaken met een boek en dat je samen met jouw kindje een boek kunt lezen. Als je op zoek bent naar geschikte kinderboeken voor kinderen van 8 jaar oud is een abonnement op Boekskes echt iets voor jou! In ons assortiment hebben wij een groot aantal boeken die voor kinderen in deze leeftijdscategorie geschikt zijn. Van educatieve boeken tot aan leuke en spannende kinderboeken. Met een abonnement ontvang je iedere maand een boekenpakket dat op de interesses en het leesniveau van jouw kind zijn afgestemd.

Elke maand nieuwe kinderboeken?

Elk pakket voor slechts € 14,95

Waar moet je op letten als je een kinderboek 8 jaar koopt?

Een kinderboek kan jonge lezers helpen om hun woordenschat uit te breiden en om zich emotioneel te ontwikkelen. Het is een feit dat je nooit te vroeg kunt beginnen met lezen, want dat helpt kinderen op latere leeftijd om zich beter te concentreren en om beter uit hun woorden te komen. Daarnaast is het een mooie bijkomstigheid dat kinderen lezen als een leuk tijdverdrijf gaan zien en niet als een verplichting. Een andere goede reden om samen met je kind een boek te lezen is dat je op deze momenten iets gezelligs met jouw kind kunt doen. Je leert jouw kind veel beter begrijpen en je krijgt ook meer te weten over waar zijn of haar interesses liggen.

Het is ook van belang dat de kinderboeken aansluiten op zijn of haar interesses, want de kans is dan ook veel groter dat ze geconcentreerd naar een verhaal luisteren of zelf het verhaaltje lezen. Terwijl ze met behulp van leerzame boeken ook nog iets te weten komen over de wereld, mensen en dieren. Er zijn zelfs boeken die bijvoorbeeld meer vertellen over hoe je vriendschappen sluit of hoe je kunt omgaan met overgevoeligheid.

Jij mag alles zijn

Jij mag alles zijn van auteur Griet Op De Beeck is een prachtig boek voor achtjarigen en zelfs voor ouders die wel eens in het hoofd van een negenjarige willen kruipen. Het verhaal gaat over moed verzamelen, aan hoge verwachtingen van ouders voldoen en over verdriet dat niet over lijkt te gaan. Het boek laat zien dat er verschillende soorten emoties zijn en het leert kinderen vooral om deze te herkennen en hoe ze hiermee om moeten gaan.

Harry Potter en de Steen der Wijzen

Harry Potter en de Steen der Wijzen is een geprezen kinderboek van auteur J.K. Rowling. Het eerste deel uit de succesvolle reeks is grappig en spannend en kinderen lezen het verhaal over de jonge tovenaarsleerling Harry Potter en over zijn eerste bezoek aan de magische school voor tovenaars en heksen Zweinstein. Harry Potter en de Steen der Wijzen is een wereldwijde bestseller en meer dan een goede keuze als jouw kindje van fantasy houdt.

Slaapklets! 3

Slaapklets! 3 is alweer het derde deel in de succesvolle reeks en het leuke aan dit boek is dat het een mooie interactie tussen ouders en kinderen bewerkstelligt. Door samen het boek te lezen en de opdrachten die erin staan te voltooien kunnen jullie samen de dag evalueren en belangrijke onderwerpen bespreken. Met als uitkomst dat je jouw kind beter leert begrijpen en dat het kindje de dag beter kan relativeren en goed kan afsluiten. Daarnaast is het momentje samen voor het slapen gaan enorm waardevol en ontspannend.

Iedere maand weer een verrassing

Wil jij ook maandelijks de leukste kinderboeken voor kinderen van 8 jaar ontvangen? Registreer dan een gratis account op de website van Boekskes en kies een abonnement dat bij jouw kindje past. Wij bieden verschillende pakketten aan en je kunt zelf bepalen welk pakket het beste is. Je kunt ook de frequentie waarin de boeken worden opgestuurd heel simpel aanpassen. Een groot voordeel is dat je nergens aan vast zit, want via het account kun je het abonnement ook altijd en per direct opzeggen!

Voorleesboek 8 jaar

Kinderen in de leeftijdscategorie van 8 jaar oud vinden het nog steeds leuk dat papa of mama vlak voor het slapen gaan nog even een verhaaltje voorlezen. Wanneer je op zoek bent naar een goed voorleesboek voor kinderen in deze leeftijdscategorie kom je tot de ontdekking dat er een gigantische keuze is. Uit welke boeken je het beste kunt voorlezen is natuurlijk sterk afhankelijk van de interesses van het kind en zijn of haar emotionele ontwikkeling. Het staat in ieder geval buiten kijf dat je met een goed voorleesboek een mooi moment tussen jou en jouw kindje creëert.

De Gorgels Doeboek

De Gorgels Doeboek is minder geschikt voor het slapen gaan, maar des te leuker is het dat kinderen op de dag actief bezig kunnen zijn met leren, knutselen en lezen. Het boek van cabaretier Jochem Myjer bevat leuke opdrachtjes, verhaaltjes en tips zodat kinderen spelenderwijs kunnen leren lezen en creatief bezig kunnen zijn. En dat alles gaat gepaard met natuurlijk een flinke portie humor!

Verhalen over jongens die anders durven te zijn

Ben Brooks schreef het mooie kinderboek Verhalen over jongens die anders durven te zijn waarin meer dan 100 verhalen over beroemde en minder beroemde jongens en mannen op een leuke wijze worden verteld. Het inspireert kinderen om dromen te achtervolgen en om soms andere keuzes te maken om hun doelen te kunnen bereiken. Ze zullen ongetwijfeld onder de indruk zijn wanneer ze de inspirerende verhalen in het boek lezen of te horen krijgen.

De Britannica Kinderencyclopedie

De Britannica Kinderencyclopedie is een geweldig boek voor kinderen die meer willen leren over de geschiedenis, het heden en de toekomst. Belangrijke wetenschappelijk vragen worden gesteld en beantwoordt en kinderen krijgen een veel beter beeld bij hoe de wereld in elkaar steekt en wat er zich bijvoorbeeld in het heelal afspeelt. Daarnaast worden ook de vele vragen die ze hebben beantwoordt.

Boeken worden gratis toegestuurd

Voor een abonnement op Boekskes betaal je maandelijks een bedrag, maar daar staat tegenover dat je maandelijks gratis boeken ontvangt die je ook mag houden als het kindje uitgelezen is! De verzendkosten zijn namelijk gratis en je hoeft de kinderboeken ook niet te retourneren! Zo kun je op een eenvoudige en leuke manier de boekenkast voor je kind vullen.

Leukste en spannendste kinderboeken voor 8 jaar oud

Doe zoektocht naar een mooi, leerzaam of grappig kinderboek voor kinderen van 8 jaar oud kan uitdagend zijn, maar je hebt in ieder geval genoeg keuze! Boeken worden ook altijd voorzien van een leeftijdsclassificatie terwijl je een goed idee hebt van waar de interesses van jouw kindje liggen. Als jouw kindje dol op is fantasieverhalen dan is het natuurlijk ook logisch dat je uit een boek met een mooi fantasie verhaal voorleest. Toch snappen wij heel goed dat je tijdens jouw zoektocht door de bomen het bos niet meer ziet en daarom hebben wij een selectie gemaakt van de beste, leukste en spannendste kinderboeken die voor kinderen van 8 jaar oud geschikt zijn.

Atlas van de Aarde

André Kuipers is natuurlijk de wereldberoemde Nederlandse astronaut die al meerdere keren de ruimte heeft bezocht en in het boek Atlas van de Aarde neemt hij kinderen en ouders mee in zijn raket voor een reis rondom de aarde. In het boek leren kinderen meer over ruimtereizen, het heelal en bovenal onze eigen blauwe planeet. Durf jij de reis aan en stap jij in bij André Kuipers?

Sjakie en de grote glazen lift

Sjakie en de grote glazen lift is een grappig en spannend kinderboek van schrijver Roald Dahl en het is een direct vervolg op het wereldberoemde boek Sjakie en de chocoladefabriek. In het vervolg zien we hoe Sjakie als de nieuwe eigenaar van de chocoladefabriek van Willy Wonka nog niet weet hoe hij de magische glazen lift kan bedienen en dat zorgt voor grote problemen voor Sjakie, zijn familie en Willy Wonka. Kan hij het tij doen keren en het avontuur tot een goed einde brengen?

Super Groot Zoekboek

Een boek hoeft niet altijd een boodschap te hebben of een ontroerend verhaal te bevatten. Een kinderboek moet ook vooral heel leuk zijn! En dat is het Super Groot Zoekboek van Jan van Haasteren. De iconische Illustraties zijn wereldberoemd en met het boek ga je op zoek naar de vertrouwde en herkenbare objecten die in de tekeningen zijn verstopt. Op emotioneel vlak leert het kind vrij weinig, maar des te meer leren ze hoe ze zich beter kunnen concentreren!

Waarom hebben we tenen?

Kinderen zijn nieuwsgierig en zeker in de leeftijdscategorie van 8 jaar en ouder willen ze echt alles weten over de wereld, het menselijk lichaam, dieren en de natuur. Om een stortvloed aan vragen te voorkomen kun je het kinderboek Waarom hebben we tenen? van Molly Oldfield in huis halen. Want de belangrijkste vragen worden in dit boek gesteld en beantwoordt!

Waarom een abonnement op Boekskes?

Wil jij iedere maand een educatief, komisch of spannend kinderboek ontvangen om samen met jouw kindje te kunnen genieten van een mooi, grappig of ontroerend avontuur? Of wil je simpelweg meer keuze in boekjes om jouw kind te stimuleren om zelf een boek te pakken en te lezen? Kies dan voor een Boekskes abonnement! Want met een abonnement op Boekskes krijg je iedere maand een pakket met kinderboeken gratis thuisgestuurd!

Het is elke maand feest met een abonnement op Boekskes!

Start met hét kinderboeken abonnement van Nederland

Kinderen vinden boeken lezen ontzettend leuk en ze kijken ook met alle liefde uit naar de momenten waarop jij samen met hen een boekje leest of dat je ‘s avonds uit hun favoriete boekje gaat voorlezen. Hoe leuk is het dan dat je jouw kind iedere maand kunt verrassend met nieuwe, leuke en leerzame kinderboeken! Bij ons krijg je genoeg variatie in boeken om je kind te blijven stimuleren en onze boeken bevorderen zonder twijfel het leesplezier van zowel de ouder als het kind. Registreer daarom vandaag nog jouw gratis account bij Boekskes!