Waarom zijn kinderboeken voor kinderen van 8 jaar zo belangrijk?

Kinderen van 8 jaar oud hebben al een behoorlijke basis gelegd. Door de lessen die ze op school volgen en door de kennis die ze thuis opdoen, hebben ze al redelijke kennis op het gebied van taal.

Toch blijkt uit diverse onderzoeken dat ook voor deze leeftijdscategorie lezen extreem belangrijk blijft. Wij van Boekskes verkopen dan ook een kinderboeken abonnement voor kinderen van diverse leeftijdscategorieën, waaronder kinderen van 8 jaar oud. Wij vinden lezen extreem belangrijk. Wil jij weten wat je van ons kinderboeken abonnement kunt verwachten en waarom onze boeken bijdragen aan de ontwikkeling van jouw kind? Lees dan dit artikel!

Hoe help je jouw kind bij het ontwikkelen van een goede basis?

Lezen is een van de beste manieren om de taalvaardigheid van een kind uit te breiden. Ondanks het feit dat kinderen van 8 jaar oud al regelmatig op school lezen, is het belangrijk dat ze ook thuis lezen. Gemiddeld genomen is het het beste voor kinderen van deze leeftijdscategorie om ongeveer een kwartier per dag te lezen. Daarnaast kun je er ook nog voor kiezen om iedere dag even voor te lezen.

Bij kinderen van 8 jaar oud is het belangrijk dat ze dingen lezen die ze interesseren. Stripboeken doen het vaak erg goed voor kinderen van deze leeftijd. Probeer zoveel mogelijk boeken te kopen die passen bij de interesses van jouw kind. Hierdoor ontwikkelen ze zelf een liefde voor lezen en zal alles veel soepeler verlopen.

Omdat het lastig kan zijn om de juiste kinderboeken voor een kind van 8 jaar te kopen, hebben wij een speciaal pakket ontworpen. In ons pakket zitten diverse kinderboeken voor kinderen van 8 jaar oud. Ons boek is samengesteld aan de hand van adviezen van leerkrachten en ouders. Wij van Boekskes vinden het belangrijk dat kinderen de juiste boeken lezen en een goede basis leggen. Via ons kun je daarom eenvoudig een kinderboeken abonnement afsluiten dat aansluit bij de leesbehoeftes van jouw kind.

Welke kinderboeken voor kinderen van 8 jaar verkopen wij?

Wij verkopen diverse kinderboeken voor kinderen van 8 jaar oud. Deze boeken gaan over de bekendste personages, die passen bij de interesses van jouw kind. In ons boekenpakket zijn verschillende soorten boeken te vinden, zoals leesboeken, schrijfboeken, rekenboeken en knutselboeken. Op deze manier is er voor iedereen wat wils en is de kans groot dat er ook voor jouw kind leuke en leerzame boeken bij zitten.

In ons kinderboekenpakket voor kinderen van 8 jaar zitten de volgende bekende boekenseries:

  • Cars
  • Lego
  • The Incredibles
  • Winx
  • K3

De boeken van Cars gaan over een auto die allerlei verschillende avonturen meemaakt. De boeken van Cars doen het vooral goed bij jongens. De serie Cars bestaat uit verschillende levende auto’s. Bliksem McQueen speelt de hoofdrol. Hij maakt verschillende avonturen mee, waaronder diverse racewedstrijden. De verhalen van Cars zijn meeslepend en spannend. Deze kinderboeken voor kinderen van 8 jaar dragen bij aan het ontwikkelen van de taalvaardigheid, maar zijn vooral erg leuk om te lezen voor een kind van 8 jaar oud.

Lego kent iedereen. Lego staat bekend om creativiteit. Door het spelen met Lego leren kinderen om te ontdekken. Ze leren nieuwe dingen aan. De boeken van Lego dragen hier ook aan bij. In de kinderboeken van Lego worden avonturen beschreven die zich in de Lego-wereld afspelen. Kinderen vinden deze boeken over het algemeen erg leuk. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg leerzaam! Omdat een kind van 8 jaar behoefte heeft aan het leren van nieuwe dingen en het zelf ontdekken, behoren de boeken van Lego tot de kinderboeken voor kinderen van 8 jaar die wij leveren.

The Incredibles is een serie die vroeger enorm populair was. Nog steeds worden de boeken over deze serie erg veel verkocht. The Incredibles gaat over Bob Parr, een superheld. Tijdens het dagelijkse leven verricht hij heldendaden. Welk kind vindt het nu niet leuk om over een superheld te lezen? Superhelden kunnen als voorbeeld worden gezien, wat een positieve invloed kan hebben op de ontwikkeling van een kind. Daarnaast vinden vooral jongens deze boeken over superhelden erg leuk en stimuleert dit het lezen enorm.

Winx is een écht boek voor meiden. Winx is een van de populairdere kinderboeken voor kinderen van 8 jaar. Winx is een animatieserie die erg bekend is van Nickelodeon. Winx gaat over een magische wereld, waarin zes feeën zitten. Deze feeën wonen in een kasteel en maken hier van alles mee. De verhalen van Winx zijn erg meeslepend en houden de aandacht er dan ook gemakkelijk bij. Heb jij een dochter van 8 jaar oud? Dan zijn boeken van Winx een prima manier om het thuis lezen een gewoonte te maken.

K3, wie kent ze niet? K3 is echt al jaren bekend. Meiden vinden dit erg leuk om te lezen. In de boeken van K3 vind je de nieuwste weetjes over deze meidengroep. Daarnaast zitten in deze kinderboeken voor kinderen van 8 een aantal informatieve stukken tekst verwerkt. Zo dragen deze boeken niet alleen bij aan het verbeteren van de leesvaardigheid, maar helpt het ook bij het vergroten van de algemene kennis. Ook dit is belangrijk en kan voor veel voordelen zorgen.

Sluit vandaag nog het beste kinderboeken abonnement van Nederland af!

Je bent nu op de hoogte van de kinderboeken voor kinderen van 8 jaar oud die wij verkopen. Ook weet je onze visie op lezen en weet je waarom lezen enorm belangrijk is. Op school leren lezen is belangrijk, maar thuis lezen kan voor veel meer voordelen zorgen. Gun jouw kind deze voordelen. Daarnaast is het lezen van boeken ook nog eens een leuke tijdsbesteding. Heb jij interesse in ons kinderboeken abonnement? Dan kun je via onze website eenvoudig een proefpakket aanvragen. Je zit nergens aan vast. Schrijf je je in? Dan krijg je een proefpakket thuisgestuurd met daarin vier boekjes. Vind je het niets? Dan kun je eenvoudig opzeggen, je zit dus niet direct vast aan een tweede pakket!

Heb je nog vragen over specifieke boeken, of wil je meer weten over ons kinderboeken abonnement voor kinderen van 8 jaar oud? Aarzel dan niet en neem gewoon even contact met ons op. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk te reageren.