Een Disney boek voor jouw kind kopen? Dat doe je zo!

Disney is een van de grootste producenten op het gebied van animatiefilms en het ontwikkelen van unieke verhalen voor kinderen. Disney is bekend van verschillende animatieseries die tot op de dag van vandaag nog steeds worden uitgezonden. De laatste jaren zijn er veel boeken gemaakt die gebaseerd zijn op deze animatieseries. Zo kunnen kinderen op meerdere manieren de verhalen van hun favoriete Disneypersonages volgen. Het is niet alleen leuk voor een kind om een Disney boek te lezen, maar het is ook nog eens zeer leerzaam. Wij verkopen een kinderboeken abonnement met daarin verschillende boeken van Disney. Wil jij weten welke boeken dit zijn en waarom het lezen van een Disney boek zo gezond is voor de ontwikkeling van jouw kind? Lees dan snel verder!

Waarom een Disney boek voor jouw kind kopen?

Een Disney boek voor een kind kopen doe je om verschillende redenen. Disney maakt de meest bekende en meest verkochte boeken voor kinderen. Bijna ieder kind heeft wel een serie van Disney waar hij graag naar kijkt. Deze series zijn bijna elke dag op de televisie te zien. Het kopen van een Disney boek draagt bij aan de ontwikkeling van jouw kind. Door het lezen van Disney boeken kan een kind de connectie leggen tussen de animatieserie op de televisie en de verhalen in het boek. Het leggen van connecties is zeer belangrijk voor kinderen, vooral als ze nog jong zijn. Het lezen van een Disney boek draagt op de volgende manieren bij aan de ontwikkeling van een kind:

 • Het stimuleert de fantasie
 • Het zorgt voor nieuwe ontdekkingen
 • Het leert een kind op een leuke manier om te gaan met lezen
 • Het verbetert de taalvaardigheid en de algemene kennis

Het lezen van een Disney boek is dus een leuke manier om jouw kind te helpen met zijn ontwikkeling op verschillende vlakken. De fantasie wordt gestimuleerd doordat de verhalen van Disney leuk, spannend en uniek zijn. Doordat de verhalen steeds anders zijn maakt een kind nieuwe ontdekkingen. Dit helpt bij het ontwikkelen van de algemene kennis, maar ook helpt dit bij het ontwikkelen van de taalvaardigheid. Een kind krijgt namelijk door het lezen van een Disney boek te maken met woorden die hij nog niet kent. Door al vroeg te beginnen met het voorlezen van boeken, zoals Disney boeken, kun je de kans op taalachterstanden bij een kind aanzienlijk verkleinen. Daarnaast blijkt uit onderzoek ook dat het concentratievermogen van een kind door vroeg te beginnen met verschillende manieren van voorlezen goed wordt ontwikkeld. Ook hier heeft een kind op latere leeftijd veel profijt van.

Kies je dus voor een Disney boek? Dan leert jouw kind op een leuke manier om te gaan met lezen en bouw je een goede en gezonde connectie met je kind op.

Welke boeken van Disney verkopen wij?

Wij verkopen verschillende boeken van Disney. Deze boeken beschrijven verschillende onderwerpen en zorgen ook voor verschillende interactieve mogelijkheden. Hieronder volgen een aantal boeken van Disney die wij verkopen:

 • Lion King
 • Frozen
 • Winnie The Pooh
 • Mickey Mouse
 • Disney Prinses
 • Cars

Dit zijn een aantal boeken van Disney die wij verkopen. De onderwerpen en personages van deze boeken zijn allemaal op televisie te zien. Vooral Lion King en Frozen zijn erg populair bij de meeste kinderen. Afhankelijk van de leeftijd van een kind koop je een Disney boek. Ons kinderboeken abonnement is gemaakt voor kinderen van verschillende leeftijden. Zo kun je per leeftijdscategorie een kinderboeken abonnement afsluiten, zowel voor een jongen als een meisje. Wij hebben de juiste boekjes geselecteerd die passen bij de kennis van een kind die bij een bepaalde leeftijdscategorie hoort. Zo kun je op de juiste manier de ontwikkeling van jouw kind stimuleren.

Naast verschillende onderwerpen en series Disney boeken, verkopen wij ook nog verschillende soorten boeken.  De soorten boeken van Disney die wij verkopen zijn:

 • Voorleesboeken
 • Kleurboeken
 • Stickerboeken

Doordat wij verschillende onderwerpen en verschillende soorten boeken van Disney verkopen kan jouw kind op meerdere manieren in aanraking komen met de leuke en leerzame verhalen van Disney boeken. Een voorlees boek van Disney zorgt ervoor dat jij een verhaal kunt voorlezen aan jouw kind. Hoe ouder het kind, hoe meer hij zelf al mee kan lezen en dingen kan begrijpen.

De kleurboeken zorgen ervoor dat een kind zijn fantasie kan gebruiken. Daarnaast wordt er ook aan de fijne motoriek gewerkt. Het voordeel van een Disney boek ten opzichte van andere manieren van het verbeteren van de fijne motoriek, is dat een Disney boek voor een onbewuste en ongeforceerde manier van leren zorgt. Een kind vindt het namelijk leuk om lekker te kleuren in boeken die hij leuk vindt. Hierdoor is hij onbewust aan het leren en verbetert hij zijn vaardigheden op verschillende punten.

De sticker boeken zijn ideaal voor een kind om connecties te leren leggen tussen verschillende dingen. De stickerboeken die wij verkopen zijn zeer interactief. Zo kun je samen met jouw kind gaan stickeren. Ook stickerboeken zorgen ervoor dat de fijne motoriek van een kind op een speelse manier wordt ontwikkeld.

Wil je meer weten over de voordelen van het voorlezen van boeken aan jonge kinderen en hoe je dit op de juiste manier aanpakt? Lees dan onze blog over waarom een kinderboeken abonnement afsluiten een goede manier is om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren. Je kunt toegang krijgen tot deze blog door hier te klikken.

Hoe koop je de beste Disney boeken voor de laagste prijs?

De beste Disney boeken koop je door via onze website een kinderboeken abonnement af te sluiten. Er zijn meerdere bedrijven die een kinderboeken abonnement aanbieden, echter zijn wij de goedkoopste op dit gebied. Wij bieden de boekjes  aan voor een prijs die 50% onder de winkelwaarde ligt. Hierdoor kun je dus op een goedkope manier een Disney boek, maar ook andere boeken kopen. Heb je hier interesse in? Dan kun je vrijblijvend een proefpakket aanvragen. Ook kun je, als je nog vragen heb, even contact met ons opnemen. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren.