Dikkie Dik boeken, leuk voor ieder kind!

Wie kent Dikkie Dik niet? Dikkie Dik boeken zijn razend populair. Dikkie Dik is een ondeugende kat die allerlei avonturen meemaakt. Voor een kind zijn de verhalen leuk, leerzaam en spannend. Wij van Boekskes verkopen diverse boeken uit deze serie. Wil jij meer weten over hoe jij via ons Dikkie Dik boeken voor jouw kind kunt kopen en wat je kunt verwachten van deze boeken? Lees dan snel verder!

Welke avonturen maakt Dikkie Dik mee?

Dikkie Dik is oorspronkelijk begonnen als een voorleesverhaal voor Sesamstraat. Uiteindelijk bleek de serie zo populair, dat er ook boeken zijn uitgebracht. Ook deze boeken vielen behoorlijk in de smaak en tot op de dag van vandaag zijn Dikkie Dik boeken nog steeds zeer populair. Hieronder volgt een lijstje met de bekendste Dikkie Dik boeken:

  • Het dubbeldikke voorleesboek
  • Elke dag Dikkie Dik
  • Dikkie Dik flapjesboek
  • Dikkie Dik in de dierentuin

Dit zijn een aantal boeken die gemaakt zijn over Dikkie Dik. Dit zijn echter lang niet alle boeken die te koop zijn over deze ondeugende kat. Ook wij van Boekskes, verkopen diverse boeken van Dikkie Dik in ons boekenpakket.

Het dubbeldikke voorleesboek bevat 30 spannende avonturen die Dikkie Dik meemaakt. Dit Dikkie Dik boek bestaat uit korte en interessante verhaaltjes. Er is weinig tekst, maar er zijn veel prenten. Hierdoor is dit boek voor de allerjongste begrijpbaar en spannend. In dit boeken komen alledaagse voorwerpen voor, waardoor de avonturen van Dikkie Dik erg herkenbaar zijn. Hierdoor leert een jong kind sneller.

Elke dag Dikkie Dik is een voorleesbundel. Dit boek bestaat uit een verhaaltje voor elke dag. Het zijn kleine verhaaltjes die samen met leuke en kleurrijke plaatjes ervoor zorgen dat dit boek iets is om naar uit te kijken. Dit boek is ideaal om voor te lezen voordat een kind naar bed gaat. Elke dag een nieuw verhaaltje maakt het spannend en interessant.

Het Dikkie Dik flapjesboek is een interactief boek. Lezen is natuurlijk gezond voor kleine kinderen, maar interactieve mogelijkheden zorgen voor een echte verbinding tussen een kind en het boek. Hierdoor kunnen ze zelf dingen gaan ontdekken. Dit boek bestaat uit korte, interactieve verhalen die voorzien zijn van kleurrijke flapjes.

Dikkie Dik in de dierentuin gaat over de avonturen die Dikkie Dik in de dierentuin meemaakt. Ook dit boek bevat kleurrijke flappen en zorgt voor een interactieve manier van voorlezen. Een kind maakt door dit boek op een speelse manier kennis met nieuwe dieren. Dikkie Dik in de dierentuin is een van de populairdere Dikkie Dik boeken.

Waarom Dikkie Dik boeken kopen?

Zoals je ziet, bieden Dikkie Dik boeken diverse manieren van voorlezen aan. De verhaaltjes zijn stuk voor stuk uniek en uiteenlopend. Uit recensies die wij hebben gekregen, blijkt dat heel veel kinderen de boeken van Dikkie Dik leuk vinden. Ons boekenpakket is niet voor niets samengesteld aan de hand van tips van leerkrachten.

Maar waarom zijn Dikkie Dik boeken iets voor jouw kind? De boeken zijn niet alleen leuk, maar ook zeer leerzaam. Dikkie Dik boeken kunnen op diverse manieren bijdragen aan de ontwikkeling van jouw kind. Hieronder volgt een lijst met de voordelen van het lezen van Dikkie Dik boeken:

  • Een verbetering van de leesvaardigheid
  • Een verhoging van het kennisniveau
  • Een verbetering van het concentratievermogen
  • Een verlaging van het stressniveau

Zoals je ziet, kunnen Dikkie Dik boeken voor behoorlijk veel voordelen zorgen. Het is niet voor niets dat deze boeken in ons pakket zitten.

Een verbetering van de leesvaardigheid kan zelfs al ontstaan door boekjes te lezen die weinig tekst bevatten. Dit komt doordat de boeken voorzien zijn van begrijpelijke plaatjes. Zo kan een kind sneller verhalen begrijpen.

Een verhoging van het kennisniveau ontstaat doordat bij het lezen van Dikkie Dik boeken een kind kennis maakt met steeds nieuwe gebeurtenissen. Door middel van duidelijke plaatjes en felle kleuren, leert een kind snel wat een woord betekent. Door dit zelfstandig te doen, wordt het kennisniveau van een kind verbeterd. Hier kan hij of zij op latere leeftijd veel profijt van hebben.

Het trainen van de concentratie is essentieel, vooral in de tijd waarin we nu lezen. Denk maar eens na, wanneer deed je voor het eerst écht niets en was je helemaal in het moment? Wanneer was je écht bezig met één ding en was je niet afgeleid. Waarschijnlijk is dit lang geleden. In de tijd waarin wij leven zijn er steeds meer manieren om afgeleid te raken. Door echter vroeg te beginnen met het lezen van boeken met jouw kind, kan een kind op jonge leeftijd zijn of haar concentratie verbeteren. Hierdoor is het gemakkelijker om op latere leeftijd concentratie te hebben. Dit kan voor veel voordelen op school, maar ook voor later tijdens werken zorgen.

Jonge kinderen horen als het goed is geen tot weinig last van stress te hebben. Toch kan dit altijd voorkomen. Het lezen van Dikkie Dik boeken zorgt voor een leuke manier van ontspanning. Ga lekker samen met jouw kind apart zitten en neem even de tijd om samen een boekje te lezen. Je zult merken dat je kind snel ontspannen raakt en het leuk vindt om dit te doen. Wanneer je voor een vaste routine zorgt, zal jouw kind hier nog meer voordelen van ervaren.

Tijd voor actie!

Goed, je weet nu wie Dikkie Dik is, welke soort avonturen Dikkie Dik meemaakt en wat de voordelen van de Dikkie Dik zijn. Heb jij interesse in Dikkie Dik boeken en wil jij deze boeken voor een klein prijsje op een gemakkelijke manier kopen? Kies dan voor ons kinderboeken abonnement. Wij hebben een pakket samengesteld per leeftijdscategorie. Op deze manier kun je precies de juiste boekjes kopen die passen bij de leeftijd en het niveau van jouw kind. Alles gaat geheel automatisch. Als je eenmaal een abonnement hebt afgesloten, dan krijg je maandelijks vier boekjes in huis, waar jij met jouw kind samen van kunt gaan genieten. Heb jij hier interesse in? Sluit dan vandaag nog een abonnement af, of neem even contact met ons op, dan helpen wij je graag verder!