De beste Peppa Pig boeken kopen? Dat doe je zo!

Peppa Pig, een blij biggetje dat allerlei verschillende avonturen meemaakt. Kinderboeken van Peppa Pig zijn enorm populair bij kinderen. De verhalen zijn leuk, interessant en leerzaam. Er zijn verschillende Peppa Pig boeken te koop. Maar hoe koop je nu op een gemakkelijke manier de beste Peppa Pig boeken? Waar moet je rekening mee houden als je deze boeken koopt en hoe zorg je ervoor dat je niet te veel betaalt? Wij van Boekskes bieden deze boeken aan voor een fractie van de originele winkelwaarde. Wil jij hier meer over weten? Lees dan dit artikel!

Waarom zijn Peppa Pig boeken zo populair?

Peppa Pig is bekend van de televisie. Het is origineel Britse animatieserie, maar deze serie wordt ook in Nederland veel uitgezonden. Naast de serie is Peppa Pig ook bekend van de boeken. De meeste kinderen zijn bekend met Peppa Pig. Deze serie is zo populair doordat de avonturen die Peppa Pig meemaakt erg leuk en leerzaam zijn. Kinderen vinden het heerlijk om te lezen over de avonturen van Peppa Pig. Naast het feit dat de verhalen leuk zijn, dragen ze ook bij aan de ontwikkeling van een kind. Hoe werkt dat precies? Dat lees je later in dit artikel.

Voor ouders is het voorlezen van Peppa Pig een leuke manier om de band met hun kinderen te verbeteren. De Peppa Pig boeken zorgen ervoor dat je als ouder eenvoudig op een interactieve manier kunt voorlezen. Hierdoor blijft het voorlezen leuk, interessant en leerzaam.

Wat kun je verwachten van Peppa Pig?

De Peppa Pig boeken die wij verkopen, gaan over diverse onderwerpen. De meeste van deze onderwerpen sluiten aan bij de wereld waarin een kind van 0 tot 5 jaar oud leeft. Hierdoor is het voor kinderen gemakkelijker om deze verhalen te begrijpen. Enkele van de Peppa Pig boeken die wij verkopen zijn:

  • George gaat naar school
  • Slaap lekker, Peppa
  • Peppa gaat op vakantie
  • Peppa en de vliegende dierenarts

Zoals je ziet, zijn deze onderwerpen te begrijpen voor jonge kinderen en kunnen ze hierdoor het meeste leren van deze boeken.

George gaat naar school, gaat over een vriendje van Peppa, George, die zijn eerste schooldag meemaakt. Tijdens dit verhaal lees je over hoe de eerste schooldag er uit ziet.  Veel kinderen zien er tegenop om naar school te gaan, maar in dit boek worden de leuke kanten van een eerste schooldag besproken. Tijdens het verhaal lees je over George die meteen vriendjes wordt met zijn nieuwe klasgenoten. Dit boekje is gevuld met kleurrijke illustraties, waardoor dit verhaal ook voor de allerjongste te begrijpen is. Door dit boek regelmatig voor te lezen, leert een kind dat naar school gaan een leuke ervaring is en zal de drempel om naar school te gaan lager zijn.

Slaap lekker, Peppa, gaat over Peppa en George die eigenlijk moeten gaan slapen. Ze hebben echter geen zin om te gaan slapen, want er zijn zoveel leuke dingen te doen. In dit boekje wordt beschreven hoe vrienden en familie van Peppa er op een leuke manier voor zorgen dat Peppa en George toch lekker kunnen gaan slapen. Ook dit boek is voorzien van veel prenten en is een ideaal boek om voor het slapen voor te lezen.

Peppa gaat op vakantie, gaat over de avonturen die Peppa meemaakt op vakantie. De avonturen zijn spannend, leuk en leerzaam. Dit boekje draagt vooral bij aan het ontwikkelen van de fantasie van een kind. Er gebeuren veel dingen tijdens de vakantie en er zijn veel afbeeldingen in het boekje te vinden. Peppa en de vliegende dierenarts, gaat over een verhaal dat zich afspeelt bij de dierenarts. Er is een zieke hagedis gevonden en tijdens een spannend avontuur gaan Peppa en de dierenarts op zoek naar de hagedis, om hem beter te kunnen maken. Ook dit avontuur prikkelt de fantasie van jonge kinderen. Het boek is interactief en kleurrijk.

Waar zijn Peppa Pig boeken goed voor?

De Peppa Pig boeken die wij verkopen, gaan dus over uiteenlopende onderwerpen, zoals je hierboven hebt kunnen lezen. Dit is belangrijk, want hierdoor leren jonge kinderen het beste. Maar op welke punten ontwikkelt een kind zich door deze Peppa Pig boeken? De ontwikkeling van kinderen wordt door Peppa Pig boeken voornamelijk gestimuleerd op de volgende gebieden:

  • Creatief denkvermogen
  • Concentratievermogen
  • Taalvaardigheid

Peppa Pig boeken zijn dus niet alleen leuk voor kinderen, maar dragen onbewust enorm veel bij aan de ontwikkeling van jonge kinderen. Creatief denken is zeer belangrijk. Vaak is het zo dat als we ouder worden, we niet meer creatief denken. Dit komt doordat we onszelf grenzen en beperkingen opleggen. Door kinderen vroeg kennis te laten maken met spannende en unieke verhalen, stimuleert dit de fantasie en zorgt dit ervoor dat een kind creatiever gaat denken. Dit kan voor veel voordelen zorgen als hij of zij volwassen is.

Concentratieproblemen komen steeds vaker voor. Vooral kinderen die in deze generatie zijn geboren, krijgen te maken met dit soort problemen. Er zijn namelijk steeds afleidingen aanwezig, denk bijvoorbeeld aan de smartphone die elke keer weer een nieuwe melding geeft. Afleidingen hebben een grote invloed op het concentratievermogen. Kinderen groeien hier niet meteen mee op, maar krijgen hier wel op steeds jongere leeftijd mee te maken. Door vroeg te beginnen met het voorlezen van boeken, waaronder dus de Peppa Pig boeken, zorg je ervoor dat een kind van jongs af aan al begint met het opbouwen en trainen van de concentratie, waardoor concentratieproblemen minder voor kunnen komen.

De taalvaardigheid van een kind wordt door de Peppa Pig boeken ontwikkeld, doordat er steeds nieuwe woorden worden gebruikt. Door regelmatig voor te lezen blijven deze woorden hangen en zal jouw kind dus een voorsprong hebben, wanneer hij of zij op de basisschool begint met het leren van de Nederlandse taal.

De beste boeken voor jouw kind kopen?

Peppa Pig boeken zijn ideaal om jouw kind kennis te laten maken met lezen, maar ook om de gezondheid en ontwikkeling van een kind te stimuleren. Wij bieden een kinderboeken abonnement aan voor kinderen van verschillende leeftijden. In deze pakketten zitten diverse Peppa Pig boeken. Heb jij hier interesse in? Vraag dan vrijblijvend een proefpakket aan! Vervolgens kun je dan eenvoudig een abonnement afsluiten en krijg je maandelijks een pakket met verschillende boeken thuisgestuurd. Ons kinderboeken abonnement is gevuld met boeken die wij verkopen voor de helft van de winkelwaarde. Zo krijg op een eenvoudige manier de beste kinderboeken in huis, voor een fractie van de originele prijs. Heb je hier nog vragen over? Neem dan even contact met ons op, dan helpen wij je graag verder!