De beste Lion King boeken? Die regel je zo!

Lion King, een populaire serie waar vooral jonge kinderen veel van kunnen genieten. Naast het feit dat deze boeken leuk zijn voor jonge kinderen, kunnen de verhalen ook erg leerzaam zijn. Wij van Boekskes verkopen diverse boeken van The Lion King in ons kinderboeken abonnement. Wil jij meer weten Lion King boeken en hoe je ze eenvoudig via onze website kunt bestellen? Lees dan snel verder!

Wat is The Lion King?

The Lion King bestaat al sinds 1994. In het Nederlands wordt deze serie “De Leeuwenkoning” genoemd. Deze serie is enorm populair. Er zijn diverse Lion King boeken te koop. Ook zijn er meerdere films uitgebracht. Het verhaal van The Lion King speelt zich af in de Savanne, in Afrika. Musafa, de koning van de jungle, staat centraal in de verhalen. Alle dieren in The Lion King kunnen praten en hebben menselijke trekjes, wat het leuk voor kinderen maakt.

Het verhaal gaat ook voornamelijk over Simba, de zoon van Musafa. Simba leert van zijn vader alles over leiderschap in de jungle. Dit gaat alleen niet zo soepel. Tijdens het lezen van onze Lion King boekjes, maakt jouw kind de unieke avonturen van Simba mee. Simba krijgt met tegenslagen te maken en in de verhalen komt naar voren hoe Simba deze tegenslagen overkomt en hoe hij op een speelse manier steeds een stapje dichter bij volwassenheid komt.

Scar, de gemene broer van Mufasa, speelt ook een belangrijke rol in de verhalen van The Lion King. Scar wil zelf koning worden en doet er alles aan om Simba te dwarsbomen tijdens zijn opleiding om later koning te worden van de jungle. Zo probeert Scar Simba naar een kerkhof te lokken, waar hyena’s op hem zullen wachten. Uiteindelijk redt Mufasa Simba en ontkomen ze.

De boeken van The Lion King zijn gevuld met dit soort verhalen. Ze zijn avontuurlijk, gemakkelijk te begrijpen en wekken de interesse van jonge kinderen.

Waarom kiezen voor Lion King boeken?

Er zijn dus diverse Lion King boeken uitgebracht. Wij verkopen ook diverse boeken in ons kinderboeken abonnement. Maar waarom zou je eigenlijk Lion King boeken voor jouw kind kopen? Om de volgende redenen:

  • Spannende verhalen voor jongens
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Verbetering van de woordenschat

Ons kinderboeken abonnement is samengesteld aan de hand van tips van ouders en leerkrachten. De boeken die in onze pakketten zitten, zijn dus niet willekeurig gekozen en dragen bij aan de ontwikkeling van een kind op diverse vlakken. Dit geldt ook voor de Lion King boeken die wij in onze pakketten verkopen.

Allereerst zijn de Lion King boeken die wij verkopen, zeer spannend. De verhalen zijn meeslepend en moedigen aan om verder te lezen. Hierdoor kan jouw kind een liefde voor lezen ontwikkelen, waar hij of zij later alleen maar profijt van zal hebben. Tegenwoordig lezen kinderen veel te weinig. Lezen is erg gezond voor de hersenen. Veel lezen verbetert de mogelijkheid om je te concentreren. Tijdens het lezen ben je immers maar met één ding bezig, namelijk lezen. Door vroeg te beginnen met lezen, kan deze vaardigheid snel worden ontwikkeld en zal een kind tot op latere leeftijd hier nog veel profijt van hebben.

Persoonlijke ontwikkeling is niet iets wat je direct zou associëren met Lion King boeken. Toch leert een kind dat dit soort boeken leest tussen de regels door, veel over zichzelf. Tijdens de verhalen van The Lion King gaat het over het leren van nieuwe vaardigheden en leiderschap. Een kind die deze boeken leest, ziet hoe Simba steeds beter wordt in de dingen die hij leuk vindt. Dit is ook in het echte leven belangrijk. Door dit boek te lezen, kunnen kinderen gemotiveerd raken om zelf ook nieuwe dingen te gaan leren en om niet bang te zijn. Dit is een vaardigheid die helaas maar weinig kinderen tegenwoordig onder de knie hebben.

Het verbeteren van de woordenschat is iets wat lezen in het algemeen doet. Ook het lezen van Lion King boeken zorgt hiervoor. Jouw kind maakt in de boeken van The Lion King kennis met nieuwe woorden. Aan de hand van plaatjes worden connecties gelegd tussen de plaatjes en de woorden, wat het leerproces versnelt. De boeken van The Lion King bevatten veel kleuren en contrasten. Dit is erg belangrijk voor jonge kinderen die gaan leren lezen. Dit zorgt ervoor dat ze gebeurtenissen gemakkelijker begrijpen. Als dit namelijk niet zo is, dan haken ze snel af en zullen ze de boeken niet graag lezen. De Lion King boeken die wij verkopen spelen hier goed op in en zorgen ervoor dat kinderen geboeid blijven.

Wil jij jouw kind helpen bij zijn of haar ontwikkeling op het gebied van taalvaardigheid, concentratievermogen en persoonlijke ontwikkeling? Dan kunnen Lion King boeken daar zeer goed bij helpen! Dit is de reden waarom wij deze boeken in ons boekenpakket hebben verwerkt. Maar hoe koop je eigenlijk de beste Lion King boeken? Dat lees je in de volgende alinea.

Hoe koop je de beste kinderboeken?

Nu je weet waarom lezen zo belangrijk is voor kinderen en hoe Lion King boeken hierbij kunnen helpen, ben je vast nieuwsgierig en wil je weten hoe jij op een simpele manier de beste kinderboeken voor jouw kind kunt gaan bestellen. Dat kan eenvoudig via onze website. Wij bieden een kinderboeken abonnement aan dat is opgesteld uit diverse pakketten, die verdeeld zijn over diverse leeftijdscategorieën. Hierdoor krijgen kinderen nooit te maken met boeken die te moeilijk voor ze zijn, maar kunnen ze stap voor stap hun vaardigheden verbeteren. Heb jij hier interesse in? Probeer dan vandaag nog vrijblijvend ons kinderboeken abonnement uit. Je krijgt dan vier boeken thuisgestuurd en je zit nergens aan vast. Ook voor vragen kun je eenvoudig contact met ons opnemen, wij helpen je dan snel verder!