De beste Kabouter Plop boeken voor jouw kind!

Kabouter Plop is een serie van Studio 100 die zeer bekend is in Nederland. Deze serie bestaat al sinds 1997. Sinds die tijd zijn er veel afleveringen gemaakt van deze serie. Ook zijn er diverse boeken te koop over Kabouter Plop. Voor kinderen zijn de verhalen die Plop meemaakt erg leuk en leerzaam. Om deze reden verkopen wij ook diverse Kabouter Plop boeken in ons kinderboeken abonnement. Wil jij weten waarom en wil jij weten of Kabouter Plop boeken iets voor jouw kind zijn? Lees dan snel verder.

Wie is Kabouter Plop?

Kabouter Plop is een kabouter die in een grote paddenstoel woont. Dit is ook de plek waar de meeste verhalen zich afspelen. Verder is Kabouter Plop ook vaak te vinden in het kabouterbos. Naast Kabouter Plop wonen er nog meer Kabouters bij Kabouter Plop. De vrienden van plop wonen allemaal in de buurt en hebben ieder een uniek karakter. Daarnaast beoefenen ze ook allemaal een interessant beroep. Een aantal van zijn vrienden zijn:

 • Kabouter Kwebbel
 • Kabouter Lui
 • Kabouter Klus
 • Kabouter Smul

Elke kabouter heeft zijn eigen trekjes. Kwebbel is een echte prater. Ze herhaalt constant dingen en wil de hele dag enthousiast praten. Kwebbel zorgt voor leuke interacties in de verhalen en zorgt echt voor afwisseling.

Kabouter Lui is een postbode die bekend staat om zijn luiheid. De welbekende uitspraak “Ik word daar zo moe van”, komt van hem. Door Kabouter Lui is vaak onbedoeld grappig, wat het extra leuk maakt. Kabouter Lui houdt van slapen en dat zul je hem ook veel zien doen in de verhalen van Kabouter Plop.

Kabouter Klus maakt heel vaak grappen en is een echte klussers. Kabouter Klus krijgt vaak de schuld als er wat misgaat met klussen. Toch is hij de handigste Kabouter uit de serie van kabouter Plop. Verder is hij gek op Plopmelk. Helaas krijgt hij deze niet altijd, wat soms tot grappige situaties kan leiden.

Kabouter Smul is erg opvallend. Kabouter Smul is een stuk dikker dan alle andere kabouters. Deze kabouter is kok van beroep en houdt zich maar met één ding bezig: eten.

Samen vormen alle kabouters een leuke en interactieve vriendengroep die van alles meemaakt. In de boeken die wij verkopen maakt jouw kind op een leuke manier kennis met al deze avonturen.

Waarom verkopen wij Kabouter Plop boeken?

Ons kinderboeken pakket bestaat uit enorm veel verschillende boeken van de bekendste personages. Hier hoort dus ook Kabouter Plop bij. Maar wat voor meerwaarde hebben de boeken van Kabouter Plop voor kinderen? Hieronder een aantal voordelen van Kabouter Plop boeken:

 • Leuke en luchtige verhalen
 • Leerzaam
 • Avontuurlijk

Dit zijn de redenen waarom wij Kabouter Plop boeken in ons kinderboeken pakket hebben verwerkt. De verhalen in Kabouter Plop zijn leuk voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar. De verhalen zijn niet te serieus, maar toch erg leerzaam. Serieuze verhalen zijn lastig te begrijpen voor jonge kinderen. Daarnaast zorgen dit soort verhalen ervoor dat kinderen lastig hun aandacht bij het voorlezen kunnen houden. Plopboeken zijn ideaal om voor te lezen. De verhaaltjes zijn kort, leuk en spannend.

Leerzaam? Ja, Kabouter Plop boeken zijn leerzaam. Dit zou je op het eerste gezicht niet denken, maar door Kabouter Plop boeken leert jouw kind nieuwe dingen! Zo zijn de namen van de personages slim gekozen en staan ze voor het gedrag en de trekjes van een bepaalde kabouter. Daarnaast maken de kabouters uit de Kabouter Plop boeken elke dag nieuwe avonturen mee, waardoor een kind steeds weer iets nieuws leert zonder dat hij of zij dat door heeft. Dit komt omdat de kennis verpakt zit in verhalen.

Het is niet voor niets dat Plop het al jaren goed doet bij kinderen en ouders. De verhalen zijn gewoon heel erg leuk en zijn nog steeds erg van deze tijd. Dit is waarom wij deze boeken verkopen. Wij krijgen continu terugkoppeling van ouders over de boeken die wij verkopen. Daarnaast krijgen we ook input van leraren. Hieruit blijkt dat deze boeken nog steeds erg gewild zijn bij kinderen.

Welke soorten Kabouter Plop boeken verkopen wij?

Zoals je waarschijnlijk weet, verkopen wij diverse soorten boeken. Dit geldt niet alleen voor de onderwerpen en personages, maar dit geldt ook voor de soorten boeken. Denk bijvoorbeeld aan de volgende soorten boeken:

 • Kleurboeken
 • Leesboeken
 • Puzzelboeken
 • Telboeken
 • Stickerboeken

Op het gebied van Kabouter Plop boeken verkopen wij dus niet alleen leesboeken, maar kun je ook interactieve boeken bij ons kopen. Op deze manier kan jouw kind op diverse manieren kennis maken met de avonturen van Kabouter Plop, zonder dat dit eentonig wordt. Afwisseling is namelijk erg belangrijk, vooral bij jonge kinderen. Helaas focussen veel bedrijven die boeken verkopen te weinig op hoe de hersenen van kinderen werken. Hierdoor zorgen ze niet voor genoeg afwisseling en spelen ze niet in op de concentratieboog van kinderen. Wij doen dit wel en zorgen voor voldoende afwisseling in ons abonnement.

Verder is dit ook leuk voor de kinderen. Jonge kinderen hebben vaak een aantal personages die ze het leukst vinden. Het is zonde als je dan alleen maar een leesboek hebt over dit personage, want dit kan snel gaan vervelen. Bij ons is dit niet het geval en kan jouw kind genieten van verschillende soorten Kabouter Plop boeken. Zo kun jij samen met jouw kind een leuk moment creëren en Kabouter Plop boeken lezen.

Interesse in Kabouter Plop boeken?

Heb jij na het lezen van dit artikel interesse gekregen in Kabouter Plop boeken en denk je dat jouw kind deze boeken leuk zal vinden? Kies er dan vandaag nog voor om een proefpakket aan te vragen. Deze kun je vrijblijvend aanvragen. Je zit nergens aan vast. Zo kun je kijken of jouw kind de boeken iets vindt. Is dit niet het geval? Dan kun je het pakket snel en eenvoudig opzeggen. Heb je nog vragen over de boeken die wij verkopen, of wil je specifiek weten welke Kabouter Plop boeken je in ons pakket kunt vinden? Neem dan even contact met ons op.