Boekskes – het abonnement dat met je kind mee groeit

Het is belangrijk voor kinderen om te lezen. De eerste jaren lees jij voor, waarna jullie samen door de boeken heen zullen gaan en uiteindelijk worden de kinderboeken door je kind zelf gelezen. Je snapt wel dat de interesses van je kind gaandeweg de jaren veranderen en dat de kinderboeken hierin mee moeten gaan. Van makkelijke prentenboeken tot uitdagendere leesboeken, ieder jaar heeft je kind weer andere kinderboeken nodig die precies passen bij zijn leesniveau en interesses. Met een kinderboeken abonnement van Boekskes heb je altijd kinderboeken die perfect aansluiten op de leeftijd van je kind.

Afgestemd op leeftijd en interesse

De kinderboekpakketten van Boekskes worden met zorg samengesteld door ouders en leraren, voor zowel jongens als meisjes. Er wordt hierbij gekeken naar de leeftijd en een goede afwisseling van boeken. Zo zullen er nooit alleen maar stripboeken of voorleesboeken in zitten, maar vier verschillende boeken. En het mooiste aan het abonnement is dat je alleen bij het afsluiten ervan de leeftijd van je kind doorgeeft. Wij werken dit ieder jaar weer automatisch bij in onze database, zodat je kind boeken blijft ontvangen die bij zijn leeftijd passen!

De pakketten die Boekskes heeft zijn

  • Babypakket
  • Peuterpakket
  • Kleuterpakket
  • Kinderpakket
  • Tienerpakket

Babypakket: 0 – 1 jaar oud

Het is nooit te vroeg om te beginnen met kinderboeken. In het babypakket zitten altijd vier verschillende boeken die helpen bij de ontdekkingstocht van je kleintje. Leer patronen of dieren herkennen met beeldenboekjes. Of laat je baby aandachtig luisteren terwijl je een boek aan het voorlezen bent. Creëer waardevolle momenten.

Peuterpakket: 2 – 3 jaar oud

De boeken uit het peuterpakket dragen bij aan de ontwikkeling en het versterkt de band tussen ouder en kind. De meest bijzondere momenten ontstaan tijdens het voorlezen. Dit zijn de momenten waarop kinderen kunnen verwerken wat er gedurende de dag is gebeurd, misschien zelfs dankzij een kinderboek. Daarom zorgen wij ervoor dat er in elk peuterpakket één of meer voorleesboeken zitten. Je komt nooit meer verhaaltjes tekort voor het slapengaan!

Kleuterpakket: 4 – 5 jaar oud

Tijdens de leeftijd van 4-5 jaar maakt je kind ineens hele grote stappen. Het avontuur op de basisschool gaat van start en ze gaan zich in meerdere vlakken snel ontwikkelen. In het kleuterpakket zitten kinderboeken die aansluiten op deze fase. Met onze voorleesboeken stimuleer je de taalontwikkeling van je kind. Je vergroot zijn woordenschat en verbeterd zijn communicatie. Naast voorleesboeken beleeft je kind urenlang speelplezier met de andere boeken in het pakket.

Kinderpakket: 6 – 8 jaar oud

Als je kind tussen de 6 en 8 jaar oud is beginnen ze op school met zelf leren lezen. Hierbij staat de ontwikkeling centraal. Leren gaat sneller als je gemotiveerd bent. Daarom zorgen wij er met het kinderpakket voor dat het leesplezier niet verloren gaat. Met bekende personages en een goede afwisseling tussen de boeken maken we leren lezen leuk!

Andere vaardigheden zoals schrijven, rekenen en creativiteit zijn ook belangrijk in deze fase. Een pakket bestaat daarom niet alleen uit leesboeken. De samenstelling is altijd divers en met zorg samengesteld.

Tienerpakket: 9+ jaar oud

Wanneer kinderen wat ouder worden en vanaf jongs af aan al hebben gelezen, is er rond deze leeftijd vaak al een liefde voor boeken ontstaan. Grote kans dus dat jouw kind een echte boekenwurm is! Of wil je juist stimuleren dat hij of zij meer gaat lezen? Met het tienerpakket haal je de perfecte mix van tienerboeken in huis. Het is een combinatie van dikkere leesboeken, stripboeken en uitdagende doeboeken.

Het kinderboekenabonnement is perfect voor ouders die willen dat hun kinderen op jonge leeftijd al lezen. Door eenmalig een abonnement voor kinderboeken af te sluiten ben je gegarandeerd van vier nieuwe boeken ieder maand. Je leest hier meer over hoe het werkt.

Klinkt dit nou als iets voor jou? Gebruik code PROEFPAKKET bij je bestelling om 50% korting te krijgen op je eerste kinderboeken pakket te krijgen!